Städerskan

Nu har jag varit ute och släkt hos hästarna också. Pappa gick ut med hunden och så hörde självklart Silver det och började sparka för att han ville ha mat. Smart liten prick den där.

Har faktiskt plockat ur och in diskmaskinen också. Och äcklig "bror" som jag har så ska tydligen jag plocka in efter honom? Han har ätit nån äcklig pizza med bacon och typ slickat på glaset eller nåt, lika grisig som vanligt, och ställer självklart både skålen och glaset på tallriken, I KETCHUPEN och han säger att jag ska ta in det. Det finns verkligen inte ord för hur äcklig han är. Jag kan inte änns ta i hans saker utan en handske, eller något annat som skyddar från honom, på mig. Tänker verkligen inte ta in hans sviniga grejer, det får han fan göra själv. Hade han inte varit så äcklig som han nu är så hade jag kunnat ta in det, men synd att han är det då.
Och så kommer han in, ställer NÅGRA av sakerna han använt på diskbänken och så säger jag:
- Ställ in det i diskmaskinen.
Han: - Pappa sa att du skulle göra det.
- Men jag är inte pappa, STÄLL IN DET. När du väl kommer hit och orkar ställa det på bänken kan du väl för helvete ställa det i maskinen också eller?!
Han: - Men pappa sa att du skulle göra det!

ÅHHHHHHHHHH om det inte hade varit mot lagen hade jag fan slagit ihjäl honom på riktigt!

Bernhardlunden's Johnny Walker

Ett klipp från när jag tränade Ozzie lite förut.
Enjoy.


Söte


Halloweeeeeeen

God morgon!
Idag är det Halloween för alla er som missat det. Varför firade många Halloween igår? Det är idag. Thats it. Det står tillochmed på GP's hemsida. HA.

Idag ska jag baka hjärngodis, marängbenkotor, göra bål och RIP-muffins. Mest bara för att jag inte har något att göra. Kanske kan bjuda er på lite senare. Dem flesta sakerna tar 2 timmar att göra, usch.
Hörs sen!

Blueberry

Såhär skulle jag sett ut idag, ifall jag hade gått utanför dörren och visat mig bland offentligheten.
Men nu var det inte så.
Imorgon kanske.
Jag gillar blått.


(lite sepia/svartvitt redigerat, i love it)

Inspiration

En matsked inspiration i musik-väg. Minnah skriker perfektion!
Love this.
 

Stupid times

Hatar att blogg.se ibland inte tillåter mig att ladda upp bilder!
Men nu kommer dem i alla fall.

Idomin hittade en pinne på vägen som han bar runt på, haha.



Som gubben i lådan

Hejsan hoppsan.
Förlåt för min dåliga uppdatering, orkade inte uppdatera igår. Snart kommer lite bilder!

Natti

Trött är jag verkligen inte, inte hungrig heller. Har bara ätit en tunn liten macka och choklad på hela dagen, sedan kl 7 i morse. Får se om jag hittar på något gott innan jag ska sova. Går inte till skolan i morgon, stannar hemma. Lika bra.

Nu blir det inget mer bloggande idag.


Jag försöker

Usch vad jobbigt det är. Är så svag att jag bli anfådd bara av att gå upp för trappan! Knäna viker sig när jag ställer mig upp och mitt huvud pulserar som en blodådra eller nåt. Mamma är och handlar, hon skulle köpa Kinder Maxi choklad till mig. Yey.
Jag har inte ätit på hela dagen, så jag börjar bli lite småhungrig. Men jag kan ju inte änns känna lukten av mat så kräks jag nästan. Ska jag våga smaka på en rostmacka och vatten? Jag försöker.

Ni som vill banta kan ju gå på min diet. Bli sjuk, man kan inte äta då. Jag lovar att den fungerar!


Ligger och tycker synd om mig själv



Hejsan hoppsan.
Vaknade i morse och hade otroligt ont i både mage och huvud. Trodde på riktigt att det var min sista stund i livet. Nejdå, men ni fattar grejen. Så mamma ringde till skolan och sa att jag var hemma idag. Rätt skönt faktiskt, då slipper jag ljuga för min lärare och säga att jag var på gymnasiet jag skulle besöka, fast jag inte var där. Jag som är så bra på att ljuga menar jag. Haha, eller inte. Fast det är ju ändå inget måste att gå dit, tror jag. När vi valde vilket vi skulle besöka så fanns inte det jag ville gå (vill inte gå det längre), det låg nämligen inte i Göteborg. Då tog jag angereds gymnasium bara för att.

Just nu kollar jag på alla disney kanaler som finns. Cartoon Network, SVT Barnkanal (bolibompa för tillfället!), Disney XD, Disney Channel och så vidare! Finns inget bättre än att ligga i soffan och kolla på barnprogram. Speciellt när dem söta så ungarna skall sjunga en sång, åååh ♥
Måste gå, nu börjar Konstapel Abel.

Hörs senare!

Tomorrow


Världens finaste <3

Imorgon struntar jag i gymnasiedagen (ooohh naughty!). Både jag och Lovisa. Så himla coola är vi. Har aldrig skolkat i hela mitt liv, så jag tänkte - det var väl på tiden? Nej, men egentligen gör det ingenting eftersom ingen vet ifall vi är hemma och sover eller är på ett okänt gymasium liksom. Så jag rider på morgonen :) Först Silver och sedan kanske Idomin också! Om vädret tillåter vill säga.


Freja & jag i somras. STEGET <3

Mamma får nog tömköra Freja imorgon. Hinner inte rida alla tre hästarna på morgonen. Börjar ju ändå 12.45, måste cykla hemifrån 12.20. Har svenska i en timma sen Elevens Val i 2 timmar. Så jag landar hemma igen runt halv 5. Inte kul. Men sen är det fredag! Då skall jag till Ullared och det är LOV! Detta ska jag handla (hittils):

- Vintertäcke till Silver
- Bett till Silver, Idomin och Freja
- Whiteboardtavla till stallet
- Hopplatta till Silver
- Ny repgrimma/halsring till Idomin
- GODIS!
- Ny grimma till Silver
- Kanske nytt fleecetäcke till Silver
Sedan kommer jag ju på massa mer när jag är där förstås!

Nu skall jag plugga, sen sova.
XO Ida

Äppelbo Idomin


Jump


Rain

Hatar regn. Hatar hösten. Hatar skolan.
ORKAR INTE.
Imorgon skiter jag i att gå till skolan, orkar inte med det. Ska till någon gymnasiedag och vi skall till angeredsgymnasiet, SJÄLVA. Vi lär ju bli dödade.

Hästis





X
Ida

Dåligt av mig. Dåligt.


Hej!
Förlåt! Ingen idé att jag kommer med massa ursäkter men jag har fullt upp nu sista veckan innan lovet. Idag tog jag mig tiden att rida min lilla korv också, inte bara den stora. Freja fick tömköras, Silver fick dressyrtränas och Idomin fick galoppera en väldigt massa! Svettig blev han, vill jag lova. Och han fick alla reflexer i världen på sig också.
Fotade lite innan vi red, mamma filmade och så vidare. Filmen kommer upp imorgon eller torsdag om den inte jobbar sig som vanligt. Rätt tråkig film, men ändå.
Skall bara fixa bilderna sen kommer dem upp!
Förlåtförlåtförlåt.

Pluggdag

ÅÅH. Hatar att ha pluggdagar. Har pluggat 2 timmar idag, måste nog lägga en timme till för att göra mer NO. :(
Skall äta glass nu i alla fall. Wie.

Dålig bloggdag, hörs med bättre stuffs imorgon!

SIMS

Sims hela kvällen nu!
Börjar 9.30 och slutar 15.00 imorgon, skönt!


Jumping Silver


Nu har jag satt mig i soffan. Har varit iväg och hoppat Silver. Han skötte sig utmärkt. Dutti ponni.
Snart skall jag äta tacos, sen plugga massa NO som jag redan gjort idag. Hej söndagkväll!

Ciao!


Pluttiskrutt



Vila i frid, Plutten.
24/10 2008
Min älskade lilla kanin.


Träning


Idominis <3

Hello. Jag är faktiskt redan vaken! Jag ställde klockan på 9, gick ut och gav hästarna mat och tränade Idomin i hagen. Eftersom det är så högt gräs (det går till hans mule) och vått/slaskigt så var det extra segt och jobbigt för honom. Och framför allt för mig! Han var jätteduktig i alla fall och vi tränade i ca 30-40 minuter tror jag. Började på ett nytt trick; han skall backa när jag står framför honom och nuddar han med spöet/pinnen längst bak vid svansen. Han lyckades på första försöket, söte. Nu funderar jag på att äta lite (något annat än choklad) eftersom jag skall åka och fota på en innebandymatch senare. Hörs sen eller så fixar jag lite tidsinställda inlägg, hoppas det är ok!

Ciao.

Beautiful ones

 Bilder på mina kära vänner (och jag) sen i somras.
 Lisa& Jojsan!
 Sötis Elin
 RETARD
 Josefine & Elin

BRUM;BRUUU;M

We can do it all night

Ensamheten. Mörkret. Regnet. Vinden. Hösten. Huset. Godispåsen ♥.



Men nu skall jag sova. Orkar knappt vara vaken längre, varje gång jag blinkar så stängs ögonen och öppnas inte. Haha. Imorgon skall jag fota på en Innebandymatch. Ett mini-foto-jobb. Najsnajs.

God natt!

Thats just how you want it to be



Hola guapas!
Sitter i soffan och kollar på tv. Vi har precis haft chokladprovning med massa god choklad. Farligt! För att avslöja min dag har jag spelat sims i princip hela dagen. Fast förut var jag och mami på Allum. Provade lite kläder och så där.
Men just nu skall jag inte köpa någonting alls. Har 450 kr kvar på mitt barnbidrag för NÄSTA månad (alltså november). Jag ligger lite före, haha!
På fredag skall vi till Ullared för jag måste köpa massa saker till mina små ponnysar. Så vi åker direkt efter skolan, alltså vid 2 ungefär. Funnyfunny!

Nu skall jag fortsätta att simsa!
Ciao.

;;; Hon heter Minnah ♥

Minnah är vidare. Linnéa är vidare. Jay är vidare. Kan det bli bättre?
Ja, att Linda åker ut. Då firar jag!

The life of Sims 2 Djurliv


Free! Bilden är tagen av mig, i somras påväg hem från Falkenberg.

Hemma från skolish. SÅ SKÖNT MED FREDAG! Slutade 13:45, väntade på Lovisa, det vill säga till 13:55 ca. Cyklade hem och vart hemma 14.05. Jag gillar att vara punktlig!
Har hunnit trycka i mig en chokladkaka och skall nämligen spela Sims 2 Djurliv hela, hela, HEELAA eftermiddagen + kvällen + natten. Så vi hörs senare! :) 

Ciao guapas.

Vet inte vad jag skall säga eller tro

Har läst hela bomben om Paows otrohet mot Hugo, i stort sätt hela dagen. Jag vet att det är Paulina som gjort fel, och att alla tycker att hon är äcklig, idiot osv. Men jag kan ändå inte släppa att jag tycker så jävla synd om henne. Ja, jag upprepar, det är HON som gjort det. Men jag är arg över att Nemo änns gick med på det, så jävla äcklig är han som gör det. Nu lägger alla skulden på Paulina, nu när Nemo fick som han ville. Och det är inte alls hans fel över huvudtaget, allt är Paulinas fel och har Nemo gjort rätt då, eller vad? Gjorde Jockiboi rätt som la upp en video på sin blogg när Paulina ville säga allt till honom? Han sa "Ingen ser detta, ingen filmar, lyssnar eller tar kort". Det första han gör är att lägga upp det på bloggen. HUR FAN TÄNKER IDIOTEN?!

Och som Hugo skrev: "Är du nöjd nu? och nu då? Ska du bli tillsammans med henne nu eller?" Så jävla rätt skrivet. Skulle inte förvårna mig om både Jockiboi och Nemo börjar äckla sig med Paulina. Sådana jävla svin visste jag själv inte änns att de fanns. Hugo sa också "Hade han haft lite empati för andra människor skulle han inte förstört mitt och Paulinas förhållande." Och det är så sant. Därför tycker jag, att det är delvis svinet Nemos fel. Ja, jag vet fortfarande att det var Paulina som gjorde det. Men jag tycker ändå att det var Nemo som förstörde allt. Och delvis KissiePissie med. Jockiboi skall vi inte tala om.

Dem som säger "Varför ljög du, Paulina? Varför sa du inte sanningen från början?". Klart som fan att hon inte vågar säga det. ALLA I HELA SVERIGE får ju fan reda på det! Första sidan på Msn.se, det var först då jag reagerade. Eller igår egentligen. När Kissie pekade ut Paulina för otrohet mot Hugo. Så då borde dem personerna tycka att; det första Paulina gör efter att hon varit otrogen, är att gå hem och säga det till Hugo och sedan får alla reda på det? (Ni förstår vad jag menar med "alla"). Hur fan skall hon säga det då? Bara rakt ut? Hur lätt tror ni att det är egentligen, att erkänna ett misstag man gjort, det första man gör efter att det hänt? Inte änns närheten att vara lätt. Skulle idioterna själva göra det? Nej, det tror jag inte. Den ända åsikten jag har, det är att jag tycker så jävla synd om Paulina att det inte är sant. Det första som händer är att folk får reda på det via blogg/internet-världen, förstår ni hur fegt det är? Tror ni att Jockiboi, Nemo, och KissiePissie skulle säga detta i verkligheten? SKULLE INTE TRO DET! Om Hugo nu älskar Paulina, som han säger, så tar han henne tillbaks. Gör han det? Nej, tydligen inte.

Blir så jävla arg. Skulle kunna skriva sönder tangentbordet, men nej. Inte idag.

Sorry like an angel

Nu är det sims-time. Djurliv, nattliv eller året runt är frågan. Djurliv. Tror jag. Jag vet att man typ kan spela alla samtidigt, men det blir så himla mycket att tänka på, haha.
Vet att jag bloggat väldigt dåligt det senaste, men jag har varken haft tid eller lustl. För mycket saker händer just nu. Så jag får återkomma till lovet. Som börjar nästnästa vecka.

Bjuder på världens bästa låt.
Har alltid varit.
Kommer alltid att vara.
Jag blir lika rörd varje gång jag lyssnar.
Obeskrivlig är den verkligen. Hörde du? Obeskrivlig.

You have to be crazy to be normal


Ful bild, jag vet, haha.
Skönt att sluta 13:45 idag. Helt himmelskt, nästan. Cyklade hem med Lovisa, och satte mig direkt vid datan. Skulle egentligen till Gymnasiemässan med mamma, men det är SÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRR tråkigt där, så jag vet inte om jag vill. Eller jag vill inte.


Ledsen!

Jag är så ledsen. Igår pajade vårat internet (men det är back on track nu!), så jag har inte kunnat uppdatera någonting.
Men det kommer, alldeles strax!

Hot chocolate


Usch vad det är kallt ute. Det blåser, regnar (inte just nu faktiskt), är mörkt, grått och allmänt trist! Sånt väder gillar jag inte. Jag har paraply och stövlar, men varken regnjacka eller regnbyxor. Kanske får ta att inskaffa mig det, lite tråkigt att köpa just sådana kläder som man "måste" ha, men så är det. Vill hellre köpa för att det är så himla kul, haha!
Jag tänkte krypa ner i soffan och dricka varmchoklad och kolla på tv resten av kvällen.
Vad skall ni göra ikväll? :)

... And there was light.


Freja.

Inne från stallet! Red i ca 50 minuter och Silverpojken skötte sig super. Travade lite på ängen så han lyfte på benen ordentligt. Sedan red jag bara runt området lite. Hade nog alla reflexer som fanns i hela världen på mig, haha. Idomin hängde med som släptåg och Freja fick stå inne idag.

Mamma skulle göra kycklinglimpa till mig så nu skall jag ner och äta det. Sedan skall jag nog bara sitta här, duscha och så vidare. Inget plugg idag, woho :D

Would that be good enough, for me?

Hejsan hoppsan. Otroligt tråkig (men enkel) dag i skolan. Åkte på eftermiddagen in till Gymnasiemässan som för övrigt var allmänt irriterande. Jag och Lovisa flydde lite tidigare än väntat, men det skadar ju inte mig att komma hem tidigt, haha. Har precis ätit macka och skall bara byta om och sen ut till stallet.

Hittade gamla bilder från laget, saknar dem masssor!


Från och med nu. Från och med Du.

Hemma från skolan. Kallt, regn och blåst.
Lite Oskar Linnros och choklad på det så blir allt helt plötsligt bra igen.
Snart måste jag (egentligen nu) plugga. Och rida i detta vädret? Nja..


Finaste.


Sista för natten!



Mamma kom precis hem från jobbet och jag fick kinder maxi-choklad. Världens godaste!
Hon skulle fixa en ciabatta baugette till mig och sedan skall jag sova. Imorgon har jag
en uppgift (skolan) som jag MÅSTE göra för den skall vara klar på tisdag. Ute i god tid,
jadå. Men innan det skall jag trimma Silver i paddocken lite. God natt och sov gott,
hörs nog i morgon!


Music is art


You can't even guess

Klockan går så himla segt. Jag vet inte änns vad jag väntar på. Att bloggarna skall uppdateras? I dunno.
Men jag vill baka. Och jag orkar inte ta mig tiden att baka kladdkaka för det tar så himla lång tid.
Då tänke jag.. lefsa! Det gjorde jag i 5an till skolan när man skulle baka och ha med sig.
Det är en traditionell sötsak från Norge. Me like. Resultat får ni senare, det går att "baka"
på 10 minuter och är inget svårt recept alls. Lägger upp receptet här sen om ni vill!


Bild från igår

XO Idaho


To do-lista

En tråkig och ångestfylld söndag som denna skall jag:

- Städa mitt rum (man kan inte gå här inne).
- Äta frukost.
- Fota lite.
- Rida Silver, kanske gå en promenix med Idomin också/rida honom.
- Duscha.



Tycker att det kanske behövs rensas lite i min garderob..
Eller nej, det orkar jag faktiskt inte.


My beautiful VANTAR

Indiska, 20 :-
Från början 59.50 :-, rea: 39 :- halva reapriset = 20:-


Morning

Morsning korsning.
Ligger fortfarande i sängen, vaknade för typ 5 minuter sedan i och för sig. Jag är hungrig och kissnödig och jag fryser, kan det bli värre?

Idag ska jag leta upp min väska med mina vantar i, haha.
Hörs snart!
XO Idaho

He's the only one

Om någon ska vinna idol så är det ju denna snubben.
(Nej, jag har inte gått och lagt mig än, men jag ska det nu!)


Empire state of mine.

Måste ändå klappa mig själv på axeln och säga "bra jobbat!". Jag har nämligen lyckats designa om bloggen helt och hållet. Från grått, gamla fula bilder och menyn på höger sidan - till vitt, nya bilder och menyn på vänster sidan. Ändrade även till ett häftigare textsnitt. Trodde aldrig det skulle bli så bra, jag är mer än nöjd. I morgon skall jag fortsätta lite med textsnitt, prova lite nya koder och försöka få min lilla sida riktigt fin och mysig.

Sängen väntar. Vi hörs i morgon.
God natt.


35% Angora

Leopard ♥


Lyckades få med mig denna söta hem idag också. Hittade även ett par mörk turkosa/gröna vikrade vantar från Indiska, men jag vet inte vart jag lagt min väska och där i ligger dem. Inte så lätt att hitta en liiiten svart väska i kolsvart hus. Men imorgon skall jag nog hitta den. Denna otroligt söta svamp-mössan (som det för övrigt stog Ida på!), kostade mig/mamma 99 kr H&M.
Världens skönaste vantar (som ni då får se i morgon) gick på 20 kr Indiska. Me like!
Mössan fanns även likadan fast i vantar och tubhalsduk. Varför inte köpa det också?
Det kan aldrig bli för mycket leopard. Lovelovelove.


Marin & stövletter

Förut var jag på Allum med Lina och lyckades på något vis få med mig en jacka hem. Opsi.
Denna är det, men min är verkligen inte grå (ugh) utan den är marinblå :) (fanns inte marinblå på hemsidan)

Bilden gör inte jackan rättvisa, den är mycket finare i verkligheten!

Imorgon skall jag och mamma till Allum igen och jag ska titta på några fina stövletter av något slag. Verkligen inte för att jag behöver, bara för att jag vill! Ungefär som dessa (♥):


XO
Idaho


Kind of dead

Fredag. Slutade 12. Sol. Musik. Socker. Och migrän.


Dot, dot, dot.

Äckeläckeläckeldag i skolan. SPYR.
Nu ska jag ut till stallet förresten.
Heido...


GüttNatt

Gütten nattën!

Nu skall jag återgå till min ÄLSKADE säng. Imorgon börjar jag 9.30 och slutar 15.00. Direkt hem och hoppa Silver :)

XOXO
Idaho


Oredigerad bild från idag :)


Coke

Sitter i soffan och äter marabou och dricker cola, skall snart ut till hästarna och släcka också.
NOMNOMONOM!

Autumn

.:~ Nikon D5000, 18-55 mm ~:.
Sepia redigerade i olika opaciteter




Bilder

Bilderna som jag fotade idag kommer upp om ca 10 minuter :)
Läs inlägget & kolla på bilderna under så länge :)

Hestaponni

Hallo. Jag vet att det vart ett tag sedan men jag har haft 0 inspiration. Har faktiskt inte fotat mer än hästarna, ganska tråkiga bilder faktiskt. Men idag vart jag ute ett tag och fotade lite. Blev väl sådär, men alltid något. Ni får dem bilderna i ett annat inlägg senare.
Red ut Silver idag. Älglöss överallt och taggad ponniii. Det gick bra i alla fall och nu har jag lyckats (jag menar det; lyckats) få in alla tre och nu står dem med sina blåa fleecetäcken och äter middag :)
Lite bilder från den 3/10 (första dagen i hagen), 6/10 och 9/10 (idag);




Freja, Idomin & Silver.


XOXO Idaho

Silver

Imorgon eftermiddag kommer Silver hem!


RSS 2.0