Påsklov! I lov(e) it!

Har fått skriva om hela inlägget tre gånger för att mormors data är lite smått störd.

Meeen i alla fall...Hejsan hoppsan lillebror. Eller nåt.
Sitter hemma hos mormor, har varit hemma och mockat, tagit in hästarna och hunnit äta lite på min glass jag  köpte igår. Jag slutade 14, bussen kom 14:03. Jag sprang upp till mormor och gav hundarna mat, sen hann jag (med 1 minut tillgodo) till bussen. Så då kom jag ju hem .. sen åt lite och det där andra jag sa. Efter det gick jag tillbaka till mormor och gick ut med hundarna.

Mamma ska komma & hämta mig vid halv 7,  åker med till Rasmus tennis (sjukt jävla boring) och muppar. Sen får jag väl kanske rida Freja lite, eller åtminstone borsta henne (båda) och gå en promenad.

Påsklov nu också!
Bajbaj äppelpaj.


Inne :)

Inne från stallet mitt nu. När jag red Freja gick det bra, men hon kastade av mamma och sprang iväg. Hon är ju som hon är.
Lägger upp bilder i morgon, slutar tidigt & det är lov :)
Här är smakprov i alla fall;


STALLET

Hellu.
Fick sluta 13:40 idag eftersom vi gjorde matteprovet på NO lektionen i stället. Så jag kom hem 14:10 eftersom bussjävlen aldrig kom. Men nu är jag hemma i alla fall. Ätit en after eight glass redan, och ska äta en hel ½ litare Ben & Jerrys sen. Mycket glass denna dagen, men det skadar inte. Eller hur? Jag ska nog köpa Bohemian Raspberry eller Fishfood, som Elin (ben&jerrys experten) rekommenderade. Hon är ju elit på det där med glass.

Nu måste jag i alla fall byta om, ska rida Freja i hagen nu eftersom all snö där äntligen har smält! Rida Idomin får jag nog också ta att göra, annars blir han överpigg och det vill vi inte. Ska tvinga mamma och ta lite kort tänkte jag. Lägger väl kanske upp några här sen, om det blev några bra. Det är ganska perfekt väder för min kamera att användas, för den är ju som den är.

Ses senare!

Fullt upp

Hej!
Har inte hunnit blogga någonting idag. Först var det skolan, sen hem till mormor, hem och äta, stallet sen iväg till moster och hämta gitarren. Nu är jag hemma och har hunnit plugga och duscha. Får skriva mer i morgon, jag slutar 10 i 3 då.

Pussar

cola i puben = jag gillar

Nu ska jag gå ner och tigga ifrån pappa, ska fråga i fall jag får hämta cola i puben! ME LIKE!


Usch..

Hej hej hemskt mycket hej!

Det vart inte kul inatt. Jag blev sjukt dålig av den där sushin jag och syster åt på kvällen. Jag skakade så mycket att jag inte änns kunde stå upp, och så hade jag halsbränna i hela magen. Sen kräktes jag också. Inte värt att nämna, men jag gör det ändå. Jag var vaken i stort sätt hela natten ocoh sov bara 3 timmar. Så jag tränade inte.

Jag har i alla fall städat hela stallet idag, nu är det så rent och fint ett stall kan bli! Ozzie var med mig hela tiden också, så ensam var jag inte :) Sen gick jag in, gjorde i ordning mig så åkte jag och mamma och tittade när storasyster spelade innebandy match, de vann med 8-2. Sen gick vi upp till mormor & hälsade på världens sötaste valpar. Nu är dem 17 dagar tror jag.. Urgulliga! 

Nu har jag ätit pizza (fetttto) och laddar över alla bilderna som jag tog på hundarna förut.
Puss (:


God natt

Hemma från syster nu. Vart där hela kvällen, men jag ska träna i morgon bitti så jag ska upp tidigt. Jobbigt att man måste fixa med klockan och sånt dära, ska man ställa fram eller bak den?! Varför inte bara låta klockan gå som den är? I don't get that.

Nu ska jag sova i alla fall, träning i 2 timmar och 15 minuter i morgon, tjoho säger vi till det!
Puss

Hemma

Hemma från Allum nu. Jag köpte ingenting faktiskt (utom godis & sushi), men jag var väldigt nära. Då kom jag på att jag ska köpa mina Hunterstövlar nästa månad, måste faktiskt spara lite även fast det är för den mesta delen mamma som betalar dem (bara för att jag inte får mitt barnbidrag ;().
Jag vill helst ha ljusrosa, men "vanligt"rosa är också fina, what do you think?

De ljusrosa har ett askonstigt märke,
men det var typ "barn"-hunter stövlar. Och det vill jag ju inte ha.
Jag ska i alla fall ha rosa, men vet dock inte ännu vilken nyans.

Pussar


Idomin

Det har varit väldigt mycket bilder det senaste, så jag tänkte.. det skadar väl inte med lite mer?
Här är bilder på Idomin i alla fall. Några få bilder, kommentera gärna :)




Mamma & Idomin :)

Outfit


(smutsig spegel, yes!)

Tack :)



Tack så mycket! (Jag vet att det går värsta mycket nerför idag, men det är bara morgon än så länge ;) )

God mooorn :)

Hejsan :)

Jag vaknade tidigt i morse, så jag gick upp och kollade på tv det första jag gjorde (careface där borta *pekar*). Nu har jag ätit också. Tänkte rida men det regnar och .. usch. Känns snarare som höst än vår! Får se om det blir lite bättre väder så kanske jag rider Freja lite. Borsta av de ska jag i alla fall göra.

Har ingen aning vad jag ska göra idag, kanske kommer syster hit senare, eller så går jag till henne.

Have a gr8 lördag!


Ett måste

Kände att jag bara var tvungen att köpa dessa lockande skosnören till mina converse.
Det är något man bara inte kan motstå, eller hur? Det fanns flera olika. Men i ett "paket" var det rosa, turkosa och persiko-färg. Love it! ♥


Nu ska jag käka godis,
Pussar!

New Yorker

Hellojsan :)
Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte på New Yorker förut. Skulle köpa min klänning, men den var jättekonstig så jag köpte 6 andra grejer i stället. Haha.



Rosa skinnjacka ♥ 400:- (Och skosnören, 25:-)


Rosa tröja, 139:-. Grå tunika/tröja 139:- och blommigt linne 89:-


Världens finaste skor, 169:-


Nice, huh? :D

Plugg & After eight, före 8.

Tvättat bort sminket, tagit på mig myskläder, ätit och druckit en treo så huvudvärken är borta. Nu måste jag bara plugga också. Rasmus stack precis till träningen & mamma till jobbet på möte. Hunden är utomhus så nu är jag helt själv hemma (förutom Villma).
Måste sätta fart, ska ut till stallet sen också. (Måste hinna äta min after eight ask, before eight)

En fluga flyer runt i taket, första flugan iår!

Hemma

Nu är jag hemma, har hunnit ta in hästarna och suttit här lite. Ont i huvudet har jag idag också. Men nu hinner jag inte klaga, ska äta.

Puss

Musik är halva mitt liv & lite till.

Det blev att jag hoppade Idomin & mamma tömkörde Freja förut, i fall ni undrar.
Och i morgon är det helvetes skola, så nu måste jag sova (okej inte nu, men snart). Jag har seriöst pluggat livet ur mig dessa sista dagarna då jag har varit hemma. Nästan så att man kan tro att jag är sjuk eller något. Men gjort är gjort, får väl se vad det leder till sen, om det verkligen hjälper att plugga (ja, jag HAR pluggat röven av mig!).

Käraste MP3:n får ligga på laddning hela natten, den måste, verkligen MÅSTE orka hela dagen i morgon. Vad vore en dag utan musik liksom? Det finns ju inte på världskartan att det sker. Och dom bästa låtarna på jorden finns ju i den också, ÄLSKA <3

Pussar :)


Frisk, nästan.

Nu är jag nästan frisk. Har bara lite huvudvärk kvar, men det kan nog vara för att jag inte ätit.
Tänkte gå ut till stallet och "lös"-hoppa Idomin lite och kanske gå en promenad med Freja i solen. Vet dock inte riktigt vart, men det får jag väl komma på när jag väl är ute.

I morgon blir det i alla fall skolan, och ett jävla stort SO prov. På fredag är det NO prov också, jippie. Den dagen - den sorgen.

Pussar


GCO = (y)



Rubrik-torka..eller?

Hellu.
Jag kommer inte på något passande att ha som rubrik, så det fick bli sådär.
I alla fall, jag mår bättre nu, men har fortfarande ont i huvudet. Och ätit upp min Ben & Jerry glass har jag nästan gjort, ligger lite kvar i frysen. Jag måste springa ut till puben och kolla om vi har några colaburkar kvar, jag blev helt sjukt cola-sugen efter den glassen. Farligt, farligt.

Nu så laddar jag ner låtar (via youtube downloader, någon som har det programmet?) till mammas mp3 som hon typ aldrig använt. Jag fick låna den (förevigt, säger vi..mohahaha!) för att jag råkade slänga min när jag rensade mitt rum. Ja, det är sant. Jag tänkte inte slänga den, men sen så hackade den och sånt & jag hade inte USB kabeln, så jag slängde den. Sen ångrade jag mig och skulle ta upp den igen, men jag glömde av det och pappa eldade upp sopporna nån helg-kväll därpå. Rätt som det var så hittade jag USB kabeln, så jag hade inte behövt slänga den men gjort är gjort. Dum som jag är! Nu har jag ju fått låna (förevigt, haha) mammas så det är väl tur, så att jag överlever. Min mobil är ju inte så levande längre nämligen.

För omväxlings skull så säger jag hejdå i stället för pussar.

hejdå!


Djur - familj&släkt

Bilder & info om djuren i släkten/familjen :)

SKÖLDPADDAN -
Villma



1. Villma "Skalbaggen", 3 ½ år, Rysk stäpp(land)sköldpadda.


HUNDARNA
Stina, Alma, Skrållan, Skorpan, Jonathan, Texas och Ozzy.



1. Kappereds Hoppetossa "Stina", 3 år, engelsk cocker spaniel.
2. Kappereds Alma, 7 år, engelsk cocker spaniel.
3. Kappereds Skrållan, 4 (?) år, engelsk cocker spaniel.
4. Kappereds Skorpan, 12 dagar, engelsk cocker spaniel.
5. Kappereds Jonathan, 12 dagar, engelsk cocker spaniel. (Är såld, men flyttar om 8 veckor)
6. Texas, 1 ½ år, rottweiler & schäfer.
7. Kappereds Johnnie Walker "Ozzy", 3 år, St Bernhard.
 
HÄSTARNA
Äppelbo Idomin och Freja



1. Äppelbo Idomin "Mini", snart 11 år, Shetlandsponny.
2. Freja, 8 år, korsning (islandshäst och haflinger, nordsvensk?)

KATTERNA
"Lille Katten", Charlie, Maja och Snövit.



1. "Lille Katten" (har inget namn),  ½ år, bondkatt/blandning.
2. Charlie, 2-3 år, blandning.
3. Zonia "Maja Gräddnos", några månader, ragdoll.
4. Snövit, ca 10 år, bondkatt.

Peanut Butter, Cookie Dough!



Hemma idag igen.

God morgon.
Min kväll blev väldigt lyckad igår.. jag la mig i sängen och väntade på att mamma skulle komma hem med mina frallor och min energidryck. Jag somnade efter fem minuter och mamma väckte mig inte. Då var klockan runt 19:30. Och så vaknade jag halv tre inatt och var pigg som få, då hade jag ju sovit mina 7 timmar och kunde gå upp. När jag insåg att den bara var halv 3 så var jag ju illa tvungen att somna om, jag lyckades efter en fight med min rygg som alltid gör så sjukt ont. Sen vaknade jag halv 8, så jag har sovit 12 timmar inatt. Onödigt, men skönt.

Jag har hunnit äta frukost och pluggat en massa tråkig NO. Jag (eller mamma) har kopplat över internet till min data för stunden. Också väldigt skönt. Snart ska jag äta upp min Ben & Jerry glass som väntar i frysen där nere, colan är redan slut för längesen! Uppdaterar mer senare.

Förresten; det blev ingen energidryck, en cola istället för er som funderade över det.

Pussar


"It´s getting dark, too dark to see"

Huvudvärken kom tillbaka igen så jag hoppade över ridningen idag. Men ut till stallet måste jag i vilket fall eftersom Idomin fortfarande har på sig sitt täcke. Kan trickträna Freja lite också, bara lite. Jag känner att jag inte riktigt har tålamod till att änns försöka lära Idomin "gräv" idag. Får bli i morgon, eller onsdag. Eller då jag är frisk.

Mamma kommer om en timme ungefär, och snäll som hon är har hon köpt powerking till mig. Och frallor hoppas jag.
Men först måste jag ut till stallet.

Vår-regn?

Nu har jag tagit in hästarna också, tog på Idomin täcket för blöt som attans var han. Det regnar fortfarande ute så jag får se hur jag gör med ridning & om jag inte har ont i huvudet. Det började regna när jag kom hem förut, och det är sånt där jobbigt regn.

Finns det sånt? 

Run bitches, run!

Hästarna har damp ute i hagen (ANTECKNA). Såfort man visslar på en så kommer dom springande och typ halkar på isen. Får kanske ta ut lilla grisen sen och rida honom lite grann, taggad som han är.



Alltid lika skönt..

..att ligga i soffan och kolla på bolibompa.

Jag gick faktiskt hem från skolan förut. Min huvudvärk var på topp, som vanligt. Förstår inte felet på mig, jag har alltid ont i huvudet. Eller fel på mig, det kanske är skolan som det är fel på? I alla fall är jag förkyld också. Det var jag igår med, men vad gör man inte för laget? Jag var tvungen att träna. Och det är inget jag ångrar, vi var grymma!

Bolibompa är också världens bästa program när man vill leka ynklig och äta muffins, som nu typ. Värken har släppt lite, känner inte att jag vill ta panodil eller nåt idag, orkar inte droga ner mig med tabletter för lite ("lite") huvudvärk. Det går säkert över när jag har tyst omkring mig, förutom musik.

Pussar

Några bilder från DM

Klicka för att se dem större. Det blev ganska dåliga bilder & inte så många för vi satt en bit ifrån, men bättre än inget. Jag tog nästan bara på Sabres och Cougars, de mest intressanta lagen, men några i alla fall. Har typ 54 st, men orkar inte ladda upp alla.

GCO Sabres




GCO Cougars (Som vann MVP!)




Godistime.

Nu har jag pluggat. Eller hur vi nu vill säga det. Jag "svarade" på frågor om NO-kemi när mamma ställde dom, kunde typ en.
"Vad är kungsvatten?"
"Eh.. kungens vatten?"

Nej, jag kunde den inte. Men det sägs att det är tanken som räknas, stämmer det?

Nu är det dags för godis, det är okej på söndagar när man har tränat sönder sig! Bilder från DM kommer också!

GCO TAR GULD.. I ALLA KLASSER!

Hej :)
Var inte inne igår, jag var för överväldigad. Kan man vara det? Ja, tydligen.
Alla i våran förening tog guld på DM. En cheer-dans klass tog silver, men alla andra guld. Hur bra får man lov att vara? Alla går vidare till RM eller SM (minns inte). HELA FÖRENINGEN gick vidare, det är helt sinnessjukt!
Cougars tog hem MVP (Mest minnesvärda programmet) och det är det första nybörjartävlingslaget som vinner det. Grymt kul!
Efter DM åkte Wildcats till en danstävling till (hip hop) "Just move it". Och.. dem vann den också! Det var inte änns cheerleading men hela laget vann ändå. Det är riktigt duktigt.

Förut tränade jag då, gick väl bra. Kan nästan flickis och rondat salto nu, AWSOME. Sen åkte vi vägen om Frölunda Torg och jag var illa tvungen att gå in på NewYorker. Köpte ingenting, men jag njuter av att bara vara där! Sen åkte vi hem & åt tacos, sen gick jag ut till stallet och hoppade Idomin lite. Han är så taggad på vintern och hoppade minst 1 ½ meter innan hindret vartenda gång. Vi gick upp till 40 cm uppsuttet och jag hoppade honom löst 50. OCH efter det gick vi ut med hunden, eller jag typ sprang. Så nu är jag grymt trött och laddad för en ny vecka!


Nu måste jag plugga kemi, sen käka godis.
Pussar

Dm Södra

God morgon!

Har varit ute och gått en sväng med hunden, ätit och hunnit kolla på tv. Nu ska jag göra i ordning mig och sedan kommer mammas kompis och hämtar oss till DM.
I morse låg jag och tänkte på vilka converse jag har. Jag har svarta, cheap monday & ett par rosa med röda hjärtan som jag glömt av helt. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att det är strl 32.. Fast ändå, jag har dem fortfarande. Och jag har tänkt köpa korta turkosa :)

Nu måste jag verkligen skynda mig. Ses senare.
Pussar


Converse = underbart

Jag har hittat på många olika converse nu. Så grymt coola. Jag har tröttnat på mina cheap monday-converse och mina svarta (även fast jag har Henrik & Johans autografer på <3). Så jag ska ha några riktigt balla! Jag vet att alla i hela världen (bokstavligen) har converse, just därför vill jag inte ha exakt likadana. Så..yes, you know. Jag ska ha helt freakade.

Man kan typ bara köpa dom rosa vita utomlands, i USA och sånt. Men jag ska leta vidare, för jag bara SKA ha dem!

Hello, welcome to Idas wardrobe.

Nu ska jag faktiskt.. (fortsätta leta), sova för i morgon är det DM.

Kläder kläder kläder



Jeansjackan från New Point (Vero Moda).



Tränings-tröjan från Bareko Sport. Det står mitt namn på andra sidan, med världens -inte- största text!




Och byxorna.

Pretty awesome

Detta är från H&M. Har en hel del kvar, men jag tror inte ni orkar se..
Vet dock inte hur mycket jag ska beställa, har sån beslutsångest.

Hallo moto!

Tjabalabaloo :)

Hemma från.. allt. Har varit i Lerum (faktiskt!) och köpt sushi, MONSTER, en skål till Skorpan, tictac och en jeansjacka. Och en hel del godis, men det förstår vi. Jeansjackan är verkligen perfekt. Det första jag gjorde när jag kom hem var att hämta ännu mer kläder i från Tappen, sen beställa kläder från H&M. Beroende? Nej då.
Jag hittade också ett par svarta converse skor med paljetter (som dock är 200 dyrare än vanligt), och jag måste ha dem!
 
LOVELY!


Som sagt, jag hämtade kläder ifrån tappen då. Min mycket efterlängtade träningsoverall från GCO. Den passar, men tröjan är lite för stor. Eftersom jag äter så mycket godis hela tiden, så är det ju inga problem, eller hur?
Appropå GCO, i morgon är det DM Södra i Borås (biljetterna är hämtade!). Och jag slår vad om att GCO kommer vinna, alla lagen. För vi är ju bäst. Det är så sant som det är sagt. Förra året fick ett utav våra lag guld och bättre än så går ju liksom inte att bli. Okej, jag ska sluta skryta. Men ja. Proud GCO Cheerleader, FOR LIFE!


Jag ska återgå till mitt musiklyssnande, sen ska jag ta kort på alla saker jag köpt och vill beställa i fall ni vill se? Jag slår vad om att ni kommer bli kära! Dock har jag ju konstig smak, men jag är ju som jag är. Tyvärr.

Pussar


Holy makarony!

Och så bar det av ner till köket för att göra kladdkaksmuffins. Är det okej på en torsdag? Mja, det tycker jag allt. Godis och bakelser.. är alltid okej.

Söta storasyster har satt igång Freja igen, i morgon blir det nog första riktigt passet 2010 på hennes rygg för min del! I like it.


Pussar


LIKADAN ELLER UNIK?

Jag tänkte på folk som härmas. Alltså, jag stör mig så otroligt mycket på sånt. Jag kan verkligen inte hjälpa det. De som härmar andra, så som med kläder, texter och sånt dära. Visst, det kan väl vara okej någon gång, men när det pågår i ... typ månader, år, då tycker jag att det räcker. Mest av allt med texter. Om jag skriver en text och någon härmar utan att säga något.. ja, alltså jag kan bli så arg att jag kan slå sönder något (eller någon!). Och sen bara: "ja.. förlåt! :(". När man tänker efter så.. nej, inte alls "förlåt". "Oj, förlåt för att jag kopierar dig, jag trodde det var okej", eller vadå? Nej, usch alltså.


Var dig själv, alla andra är upptagna och det kommer du längst på!

Im good!.. or not. or yes. no, forget that.

Hellu :) .. och jag vet att jag suger på att uppdatera.

Jag känner mig extra duktig vad gällande att kasta saker. Idag på lunchen så skulle jag verka lite "smidig" och kasta kryddan till Sebbe. Skicklig som jag är så studsar den på stolen, rakt på hans mjölkglas och välter ut (eller typ, det KASTAS ut) det över hela honom och bordet bakom med töntar (ta inte illa upp, men seriöst.. dom är töntar. Dom tror inte det - men det ÄR dom). Och jag fick ju inte lite skit efter det. Bordet-Med-Töntarna-Gänget började kasta morötter på mig. Hahaha. Im good!

Och dagens låt är väl .. MGMT - Kids. Som vanligt.


Puss på alla.

Dusch

Nu ska jag duscha, sen plugga & sova!

God natt!

JAG VILL HA SOMMAR!

Några bilder blev det i alla fall. Tänkte ta några i morgon också ifall jag hinner. Men ingen ridning blev det. Han fick gå runt lite i gången och sånt i stället, fast han ville ju egentligen bara äta inne i boxen. Men men, han är som han är. Sin (dock inte så nya länge) mintgröna repgrimma hade han också på sig, han passar så bra i grönt :) Imorgon blir det ridning, för det SKA det bli.

Och just nu har jag faktiskt min egna data, har internet till den för stunden. Skulle ju skicka mitt engelska arbete till mig själv så jag kunde skriva ut det i skolan i morgon, men jag har inte fått tummen ur och gjort det ännu. Det ligger ju på skrivbordet och det är bara att logga in på hotmail, men jag tar det sen. Haha. 

Jag lägger upp några sommar på hästarna ifall någon intresserar sig.


Freja släpptes på sommarbete i somras. Och som hon åt.

Tjocka bebis i somras ♥






Alla bilderna är tagna utav min förra kamera, nästan i alla fall.

Älsklings gris

Jag älskar min underbara ponny.
Du är så underbart söt och perfekt och gullig och.. allt.
Han är mitt liv.




 <- Frejas box :)

HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma, klar med allt jag ska göra på en dag. Skolan, äta, ut med hunden och stallet. Jag kände att jag inte har så många nya bilder på älskade Idomin längre så jag tog några också, laddar upp senare :)
Försökte mig på att skotta lite förut också, så det kanske skulle kunna gå att rida typ.. nu. Men gick det? Nej, inte riktigt. Jag får väl rida på vägen med min kära lilla ponny kanske även fast det börjar bli mörkt. Kan sätta på honom massa reflexer så ser han ut som en packåsna sen, sött!

Nu osar det mat och jag är hungrig som en varg.

Pussar

SOVA SÄNG

Ont i huvudet och skakis. Känner att jag nog måste sova. Eller hur?
Lyssnar på musik gör jag också, behövs en dag som denna.
Headern har jobbat sig hela dagen, orkar inte med den mer. Nu får det vara som det är tills i morgon, tar nya tag då. Eller nåt.
Ledig från stallet idag, mamma fixade allting. Så himla skönt, behövde inte änns ta in dem. Kände att jag inte riktigt hade lust att träffa mina ponnysar idag, då skulle allt bara bli så fel & det skulle sluta med att jag skulle bli arg. I morgon har jag lite tid över förhoppningsvis, kanske skall träna Idomin lite, får se hur det blir och vilket väder.

Nu väntar min säng på mig, och min mage efter kylskåp men det tar jag i morgon.


God natt

Äppelbo Idomin




Äppelbo Idomin (RS 38991602)
"
Mini"
f; 1999
u. Äppelbo Pimpinella
e. Valentijn Van De Amstelhof
Ras; Shetlandsponny (Registrerad i SSF)
Mhk; ca 103/104 cm
Kommer från shetlandsponny stuteriet Äppelbo i Alingsås från början.

Detta är då Idomin, även kallad Mini. Ponnyn som jag kan skriva en hel bibel om eftersom det är han jag tränar och rider mest. Han är världens snällaste och för att vara shettis är han ett mirakel. Har ägt honom 5 år detta året, den 16 Februari faktiskt om det skall vara exakt. Han hittar aldrig på något bus eller annat, utan sköter sig helt perfekt och vem som helst kan rida honom. Nu är han dock för liten för mig (jag är för lång), men än orkar han mig väl och jag rider honom ibland i alla fall. Jag håller även på med NH, eller ja, kanske inte riktigt men jag rider honom i repgrimma & tränar honom på ett annat sätt. Jag gör övningar som t ex att han skall stanna när jag säger till, att han skall komma när jag ropar, jag går runt i en ring runt honom och han flyttar bakdelen efter osv. Jag tricktränar honom ibland, men han förstår inte riktigt så jag gör mest "NH".

Världens absolut bästa!

Freja



Freja
f;
2002
u. Okänd härstamning.
e. Okänd härstamning.
Ras; Korsning mellan islandshäst, haflinger och troligtvis lite nordsvensk.
Mkh; Ca 135-136 cm


RSS 2.0