Waterloo!

Ligger i min säng och ska sova alldeles strax. Idag har jag varit hos storasyster och ätit ceasar sallad! Sedan cyklade vi till landet (typ 1 mil, nästan!) och hem igen. Nu är jag helt död i hela kroppen och är värd att sova tycker jag allt.

Jag och mamma skulle åkt och badat i Lövsjön imorgon (en mysig sjö långt inne i skogen, haha) men nu sa hon att hon skulle åka och handla min present till mig imorgon. Jag får väl nöja mig med poolen så länge. Men alltså nej, jag har inget emot presenter!

God natt, ses imorgon.

Fiorucci

Saint Tropez klänning och ett par Friis & Company shorts (Daily Delights) blev det från Fiorucci idag. Love it!


Jag har inte alls vita ben, och jag ska inte alls ut och sola just nu.

Pizza time!

Jag hittade en pizza i frysen förut, ska nog ta och äta den snart! Jag har nämligen bara ätit en macka och brieost på hela dagen. Fast jag åt en (en=fyra) isglass förut, från Sun Lolly, nu är båda paketen slut. Inte okej, måste be mamma att köpa mer. Riktigt goda faktiskt, om ni frågar mig.
Såhär ser dom ut.


Lite tråkig dag. Har suttit vid datan i 12 timmar. Seriöst, jag har inget liv. MEEEN förut vid 5-6 tiden så kom våra grannar och sa att deras bil hade rullat ner för deras backe ner i hästhagen, hahaha. Jag typ dog när jag såg den, den hade dragit med sig hela staketet och sådär, men okej. Det var ändå kul. Händelsen of the day. Lite kul att en bil gjorde min dag, hej nolifer.

Nu ska jag äta pizza, imorgon hoppas jag på att det kanske kan hända något kul


Sällskapet

Sitter ute på altanen och fryser tillsammans med..

..poolen..

...hunden...

...och den halvätna nektarinen med päls. Eller persikan eller vad det är för något. Den har päls i alla fall.

Lördags

Såhär såg jag ut i lördags on my way till Christine and tha gang. Mina nya (eller mindre nya, köpte dom i fredags) blå/vit randiga shorts och svart linne + jeansjacka och min bruna väska. Eller rättare sagt konjaksfärgade väska. Och självklart mina grå converse :)


wakawaka

Nu är jag vaken, ska äta frukost och sen får jag se vad jag hittar på. Rasmus har tagit min data, den var inte i mitt rum när jag vaknade så jag sitter på pappas stationära, uuuuusch.

Tonight

Gütten morgen!
Har ätit frukost (och 2 kakor) och ska snart duscha, måla naglarna osv. Idag ska jag bara vara hemma, och dammsuga undervåningen bad mamma mig göra. Så det får jag väl göra. Sen måste jag ringa syster och fråga om hon har presentpapper, eftersom Christine har fyllt år och jag ska till henne ikväll!

Jag har verkligen ingenting att skriva,
så det får väl bli såhär, en gång i veckan eller nåt.

XOXO
Idaho

många problem, tyvärr.

Uttråkad. Varm. Dålig musik. Mätt. Inte sockersugen. Trött. Seg.
Vad ska man göra? Gud vilka många problem jag har om ni frågar mig. Orkar ingenting längre. Har inget att göra om jag inte kan äta, eftersom jag redan ätit. Usch.

Ska fortsätta vara uttråkad, varm och lyssna på dålig musik.
Bloggen is like OFF.

? x 2

Hmm. Fortfarande ingenting att skriva om. Så jag hoppar över det idag. Igen.

?

Har varit och handlat i stort sett hela dagen. Först med mamma och nu med Lina. Jag är i alla fall hemma nu, vi köpte massa grejer man ska ha för att göra sushi! Och så köpte jag ett läderhalsband till Ozzie, ett brunt. Som var i hans storlek, men det såg så litet ut. Jag provade det nyss och det passar :)
Nu ska jag äta krabba (!!) och sen hittar jag väl på någonting.

Jag har ingenting att skriva längre, vet inte vad jag ska skriva om. Haha, jag har inget liv, thats why.


Starts with P and ends with ORN. Yes, POPCORN!

Det luktar popcorn nerifrån, måste gå ner och kika ifall det är några. Sen ska jag nog kolla på film och sova.

YELLOW


Glass för fulla bägare

Äntligen är det sommarlov, jag firade det på triumf glasscafé & allum med bästis. Vi provade i stort sett alla kläder i alla affärer, men jag köpte bara ett par shorts och ett linne som var en skjorta typ. Sen åkte vi "vägen" om donken för jag ville ha pommes. Det blev en del strul så jag fick hur mycket mat som helst ;D Elin hjälpte mig att äta upp, efter att jag råkade slänga ketchup på hennes sko & fot, sen cola på klänningen också. Stackarn, haha. Nu är jag hemma i alla fall, och Elin har åkt hem. Nu vet jag inte vad jag ska göra, man har ju inget liv utan skolan. Vad ska jag göra på dagarna när jag inte kan plugga? Nej usch, det är hemskt att det är så. Jag får väl ligga här i min säng och lyssna på Lena - Satellite hela kvällen, rålyssnar den låten just nu!

Pussar
Det kommer bild på vad jag köpte senare!

Nattis

Jag ska duscha och sen hoppa i säng, slutar ju skolan i morgon så jag ska upp tidigt och fixa mig fastän vi börjar halv 11.

Godnatt!

Vad hände där?

Alltid när jag sitter i soffan så blir jag vig. Men såhär vig har jag aldrig blivit utan att värma upp, vad hände?

Och så fick jag äntligen visa mina talanger i paint!

pussar

PRINSEN & PRINSESSAN

Har ingenting speciellt för mig, så jag tänkte att jag bildbombar er med lite bilder. Bra eller vad?


Cake on a plane

Det blev ingen kladdkaka förut, vi hade ju inget smör. Så jag åt chokladpudding i stället!
Nu ska jag duscha och fixa mig för i morgon, SOMMARLOV!
PEACE

LOVE

Ni kanske vill se skorna? Ingen har sett dem än, så ni blir först. Och så köpte jag ett jättegulligt armband igår efter bowlingen. Allt är rosa såklart.


A NEW ONE

Eftersom jag kom hem vid 12 idag så tänkte jag rida. Men ser ni regnet eller? Nästan så att man drunknar. Så jag hoppar över det. Jag väljer att baka i stället, det gillar vi!

Har gjort en ny header också, nice va? Jag försöker dock lära mig gimp fortfarande, är inte riktigt pro på det ännu, jag är inte så bra så program och sånt, haha. Denna fick det bli så länge, rosa också. Passar perfekt nu till sommaren, och det är sommar lov i morgon! :D Plus att vi börjar halv 11. Måste bara hitta ett par sulor till mina nya skor som är lite stora, det gäller att leta ihjäl sig hemma eftersom jag redan använt alla, haha.
Jag tänkte faktiskt baka nu, kladdkaka får det bli. Senare laddar jag upp några bilder från bowlingen igår, bara några stycken eftersom det inte blev så många. Jag hade ju fullt upp med att vinna! Not.

Pussar


My friend

Äntligen är Christine hemma igen, efter 2 veckor. Me lajk.


OH SNAP

I morgon är det onsdag, då ska vi kolla på fotbolls match och städa, + att Christine kommer hem!! Sen är det torsdag och då är det sommarlov, OH SNAAP!


It's a new day

Göttttt. Det blir inget med slemsjön i morgon, vi åker till Star bowling i stället, mucho bättre. Vi börjar 10.15 också, me like.
Idag lämnade vi i alla fall tillbaka alla böcker och det var sista riktiga skoldagen, så otroligt skönt. Och jag fick godkänt i matte också, som jag fruktat så. På onsdag ska vi väl bara städa och fixa, sen slutar vi på torsdag, jag längtar så att jag spricker!

Min kära ponny kanske hade velat bli rastad idag, men jag orkar verkligen inte. Hon får stå fram tills sommarlovet, sen måste jag väl sätta igång den fete. Hon sväller ju som en bulldeg vafan..inte okej egentligen. Men jag tjatar på mamma att jag vill låna hem en ponny över sommaren som för det första går att rida. Sen "vill" jag sälja Mini och köpa en större, som jag gärna hade velat komma ut på lite clear rounder med.

PEACE

..a.k.a slemsjön.

Jag får panik!! HATAR när man ska nya men nysen inte kommer!

Och jag är i alla fall fortfarande sjuk, så jag kommer nog inte orka pallra mig till skolan i morgon (TOO BAD! :D). På tisdag är det "klassens dag" som inte blir klassens dag eftersom våran vikarie inte ville åka någonstans med oss. Så vi ska till Älsjön AKA Slemsjön med 8B, inte roligt. Men hellre det än att sitta i skolan.

Får se hur jag gör, i vilket fall ska jag äta nu.
Pussar

Min överlevnad

Nu har jag varit vaken sen typ halv 6 i morse. Nej men nästan. Nu ska jag sova eftersom jag äntligen fått nässpray och lypsyl = jag kan andas! :D

God natt!

Långsamma dagar utan mina vänner

God kväll!

Sitter och längtar efter både Christine och Josefine. Båda två är utomlands, inte direkt kul. Dagarna går sjukt segt utan dom, men snart kommer Kicki hem i alla fall. Josefine kommer nästa söndag :( Christine fyller ju år i morgon, men hon är ju inte hemma! Åh, inte okej. På onsdag kommer hon, längtar ihjäl mig ♥♥
Sen efter sommarlovet byter hon skola :((((((
Och på torsdag slutar vi - HEAVEN! På kvällen tänkte jag ta med mig mina kära vänner till någon restaurang eller triumfglass för att fira, höhö. Jag längtar verkligen tills onsdag, och torsdag då.

Nu ska jag minska ner på längtandet och i stället vara glad för att dom snart kommer hem! :D

Sommarmorgon

"God" morgon  :)
Jag vaknade vid 6 i morse av att jag mådde dåligt, måste varit min feber som inte går ner :( Jag somnade om efter ett tag till 9 och slutade vid datan. Som vanligt, haha.
Snart ska jag gå ner och fixa käk, och äta utomhus faktiskt. Sen kanske min kära ponny vill bli rastad, jag vet inte riktigt om jag orkar, får se. Bjuder på en bild sen i somras i alla fall.

Summertime

Det vart längesen jag bloggade nu, har faktiskt inte hunnit.
Men det är grymt skönt väder ute (fastän jag är sjuk) så nu ska jag ut!

RSS 2.0