Imorgon

Imorgon åker vi till Turkiet.
Hejdå kalla sverige!

Vi hörs när jag kommer hem!

Ring familys

Älskade ringfamiljen. Saknar dock en, eftersom jag hade sönder den häromdagen. Nu är den limmad i alla fall. Jag har flera, men jag hittade dem inte haha. Har flera små ringar, men dem är inte intressanta. Höhö.



Från vänster:
Gina Tricot - En ring jag fick av mamma - George Jensen - Bik Bok - Glitter

What's new

Var med syster & hennes kompis på Backaplan i några timmar, köpte en tröja, ring och nagellack. Sen när jag kom hem hade mamma köpt en ny vinter ridjacka och rid-skinnhandskar till mig eftersom Silver kommer snart :)

Leopard tröja - H&M 79.50 :-
Grått nagellack - H&M 29.50 :-
Stenad ring - Gina Tricot 99 :- Rea, 25 :-


-

Förlåt för mitt "inaktivande". Men jag har inte tiden till detta nu. Och på måndag åker vi till Turkiet.

XOXO
Idaho

SÅCKÄR!

Uek. Deprimerande väder. Måste baka. Måste ha socker.

Guttennatten

Hann inte skriva någonting idag faktiskt! Imorgon börjar en ny vecka (men jag har sovmorgon!) och jag skall börja den med att rida Silver på eftermiddagen ♥
Imorgon är det EN VECKA kvar tills vi åker!

Godnatt


Sista sommarkrysset


Fångarna på fortet-citat: "Dont putt me!"
Men nu kommer Tove Styrke, favoriten. Gotta go.
Pussar

My new love


Fin va?

Masquerade

Jag har inte haft någonting att skriva, och det har jag fortfarande inte. Men snart så kommer det tillbaka ;)
Just nu sitter jag och äter godis innan maten, väldigt gott eftersom jag är hungrig, haha.
Var en stund hos mormor förut och tränade Skorpan eftersom vi skall tävla i morgon.

Ehm, ja. Det var väl det. Jo just det, beställde en ring förut, från Nelly.
Xoxo
Idaho

Smycken

Nya (:

Silverponnyn

Silver var jätteduktig idag. Förutom att han var lite stel eftersom han stått sen i söndags (jag är den enda som rider honom just nu). Ska dit på fredag igen och i morgon skulle kanske någon annan rida honom så han inte är så stel då. Vill prova att hoppa honom på riktigt. Jag har bara travat över en upphöjd bom liksom, haha. Men nu ska jag sova! I morgon börjar skolan på riktigt, i dont like.



Godnatt!

Snake 2

Hm. Vi gick någon mysko poängpromenad i slutet av dagen OCH JAG KÖRDE NÄSTAN ÖVER EN ORM! Den levde. Den krålade sig och jag blev verkligen chockad. Usch vad jag hatar ormar, de är så äckliga. Där fick jag väl för att jag var mallig över att ha tagit kort på ormar genom rutan igår. Hehe.
Jag har nu ätit väldigt äcklig kantarellsoppa och ska snart ner och baka eftersom min klass ska fira mig i morgon för att jag fyllde år här om månaden. Vet bara inte vad jag skall baka, men det kommer väl.

Ikväll skall jag rida Silver i alla fall, så sen vet jag inte vad jag skall göra.
(Nej, jag har inte roliga bilder..)

Finding Nemo

Favoritfotot som togs under dagens besök på Universeum. Hitta Nemo!

Älskar verkligen denna bilden. Älskar kameran! ♥

Fiskpinne

Jag hade brist på rubriker.



Tamed

Ormar är det äckligaste som finns!! Just därför vad jag tvungen att fota dem lite, för att bevisa att jag faktiskt vågar klappa dem genom glaset. Modigt va? Anyways, här kommer några awesome bilder. Blev inte så många eftersom man inte fick fota med blixt och därav blev typ väldigt många suddiga. Detta är bara tre, men jag håller på att märka dem så det tar ett tag. Kommer lite i omgångar :)

Åh denna var riktigt söt. Han hade somnat!

Sorry i'm late...

...Men jag var faktiskt ute och tränade ponnyn lite. bilderna kommer inom 10-15 minuter, i promise!

-

Jag är hemma!

Ska bara äta lite mer vindruvor, sen hämta usb sladden och ladda över bilderna från Universeum.

God natt!

    

Myskläder


Universeum

Jag överlevde faktiskt. I morgon skall vi till universeum, väldigt tur för er eftersom jag lär fota en massa, haha. Så i morgon kommer det bilder :) Idag har jag knappt några nya förutom de jag tog häromdagen.
Och jag har faktiskt ingenting intressant att säga så det är lika bra att jag slutar.

Imorgon kommer det bilder från Universeum i alla fall! (Dem har fått apor där nu!)
Love,
Ida

:(

Jepp. Jag är vaken. Dags att gå tillbaks till verkligheten.
(Men jag börjar 10 och slutar 14!)

Goody Nighty

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Om 1 timma och 24 minuter är det över. Dags att sova och försöka orka upp imorgon, det lär ju inte bli det lättaste! Men jag är rätt så trött eftersom jag ridit mig död i armar och ben idag. Hinner nog slänga in ett inlägg innan jag drar mig till skolan i morgon faktiskt.
Nu börjar mitt täcke lukta bränt från datan också, ett tecken på att jag skall sova. Lovely.

Ses i morgon och då är allt som vanligt. I guess.


Filmen


Silver Lad

Hejsan hoppsan!
Är nu hemma efter två timmars svettigt (notera - SVETTIGT) provridningspass på Silver. Har fört över bilderna från kameran och håller på att ladda upp ett kort videoklipp i slutet på YouTube som ni ska få se sen. Jag värmde upp honom i manegen först, sen red vi ut väldigt långt och väldigt länge, och sen trimmade vi lite till i manegen. Stackars sötponnyn, han var helt död efter det, haha! Ägaren var inte änns där, så jag fick ta hand om honom själv. Men det gick ju bra, så snäll som han är.

Nu ska jag vänta på att videon har laddat klart och duscha så länge. Sen (eller imorgon) får ni se både klipp och bilder! Om jag lyckas med överförningen på youtube, vi vet ju hur teknisk jag är. Haha.
Love, Idahopalm

Stackars Niko92

Ibland undrar man vad människor lider av.
Älskar hur han säger "R", han låter som en kurrande katt. Hahaha.


Hardrock hallelujah!



Dragonstea din tei! Kul att han sjunger helt fel och mumlar hela tiden :) Hahaha.

Unused

Jag hittade lite roliga kläder i min garderob som jag har glömt av. Eller nej, inte glömt av, men jag har inte använt dem. På några hänger till och med prislappen kvar, haha. Vet inte riktigt varför jag inte använt det, men jag antar att jag inte hittat rätt tillfälle. (Jag orkar inte redigera eller stämpla bilderna, hoppas inte att ni kopierar dem i alla fall. Höhö.)



499:- på Flash. Men det var rea, så 250:- (Nu i sommar)

199:- på Bikbok (I våras)

 249:- på Vero Moda (Förra sommaren)

249:- (tror jag) på H&M (I våras) 

Jag ♥ kläder!


Big love


Its my castle.

.:~ Nikon D5000 / 18-55 mm. / Gimp ~:.


Uppe med tuppen

Gütten morgen.
Vaknade halv 9 idag, väldigt trevligt. Med tanke på att jag la mig 2 igår så undrar jag varför jag vaknade vid den tiden. Men i alla fall så är jag vaken nu, har varit det i flera timmar och har bara suttit i min säng. Har inte änns ätit frukost än men jag orkar verkligen inte. Mamma skulle göra lunch snart, då tycker jag att hon kan göra frukost till mig med.

Idag ska jag provrida Silver för andra gången, ska rida ut honom. Men det blir först i eftermiddag eftersom det är himlens varmt nu. Sen ska jag bara slappa och försöka överleva morgondagen.

Lägger upp lite bilder och sådär sen.
Later,
Idaho

28"

Jag skulle sova, men kan jag? Nej. Som vanligt! Imorgon måste jag lägga mig tidigt för jag börjar skolan på måndag, men jag lär väl inte kunna sova då heller.

Eftersom Christine ville se bilder på min nya cykel så kan jag väl lägga upp några såhär mitt i natten!
Ni behöver inte titta på pappas antika möbler i bakgrunden, jag fick inte ut cykeln på gårdsplanen för att hans jäkla möbler stod i vägen, haha. Hoppas ni överlever i alla fall :)


(Tryck på bilderna för att se dem lite större)

Back in jail.

Slut för idag, tack för idag. Sista dagen på sommarlovet imorgon. Dö? Ja, tack. Ett helt år till nästa, det är sjukt. Men. Antar att jag måste överleva, eller nej jag måste inte, men jag måste försöka. Så .. godnatt.

The best part of me - Nikon D5000








Underbara kamera! ♥ Jag har äntligen lärt mig den lite bättre nu, så jag får väldigt fina foton ibland. Jag var nämligen ute och fotade i ungefär en timma förut och tog 120 bilder, vissa bra, andra mindre bra. Men några får ni i alla fall se idag. Sen måste jag ju spara flera stycken till alla andra dagar ;) (Om ni undrar varför det är en annan stämpel nu, så är det för att jag lagt upp dessa bilder på facebook och jag har inte samma på facebook som jag har på bloggen)

We never know why i turn away from the wall.

När jag köpte min cykel här om dagarna, så köpte jag ju även ett halsband och två par byxor. Bara vanliga jeanstights, inget speciellt med dem. Men halsbandet är jättesött! Påminner väldigt mycket om Alice i Underlandet vilket jag verkligen, VERKLIGEN älskar. Det hänger en kanin på (The White Rabbit, tycker jag) och en bok som det står "Peter Rabbit" på och det står massa mysko text i den. 


I like it! Fick ingen bra bild på kaninen dock.. Men ni ser rumpan på honom på den översta bilden, jättesöt i alla fall! :) Jag tror att jag skall fortsätta dricka Monster, sen gå ut och fota lite mer.

Have a nice evening.

What am i supposed to do?



Monster är gott!

With flowers in my hair.

.:~ Nikon D5000 / 18-55 mm. (standard) / Picnik-Gimp ~:.

Denna är rätt gammal. Tagen den 7 juli för att vara exakt. Jag vet att ni inte har sett den, men hope you dont mind. Jag har inte fotat några nya bilder idag faktiskt, jag är ledsen. Men eftersom det är sol (eller det var) så är det perfekt väder för lite makrobilder på blommor, eller hur? Så det skall jag nog roa mig med efter att jag ätit färsk pasta pesto. Nomnom!

Hörs senare

Svettig

Hellu.
Åh vad jag är trött nu. Har varit ute och ridit i flera timmar (kändes det som). Eftersom solen står på i paddocken så svettas man ju till döds (Freja också vill jag lova!).. Jag red i alla fall Freja dit, när vi var där och hem. Moa kom med Bonnie och hon ville att jag skulle rida henne, och det gjorde jag. Och jag vill ha henne. Haha, helt underbar ponny. Men nu är jag hemma och ska snart åka iväg och handla med mamma, hon lovade mig en Monster Energy eftersom hon inte köpte någon Cola (<3) till mig igår. Som straff måste hon köpa Monster i stället :D

Måste duscha, byta om, och sen åka.
XOXO
Idaho

I love photograph

Som vanligt. Jag kan inte sova. Även fast jag inte sov någonting denna (logiskt sett: förra) natten. Så jag tänkte lägga upp ett par foton som jag tagit det senaste, blir det bra? För att fördriva tiden lite. Jag har verkligen tröttnat på gimp så jag testade Picnik och det var faktiskt mycket enklare (brukar vanligtvis bara göra collage där, inte redigera&retuschera). Blev inte lika fint, men ändå! Det blir säkert bra. Funderar på att köpa Photoshop faktiskt. Men i alla fall: enjoy!


_________________________________________________________
.: ~ Nikon D5000 / 18-55 mm. (standard) / Gimp 2.6 - Picnik ~ :.

___________________________________________________________
.: ~ Nikon D5000 / 18-55 mm. (standard) / Gimp 2.6 - Picnik ~ :.

___________________________________________________________
.: ~ Nikon D5000 / 18-55 mm. (standard) / Gimp 2.6 - Picnik ~ :.

________________________________________________________
.: ~ Nikon D5000 / 18-55 mm. (standard) / Gimp 2.6 - Picnik ~ :.

_________________________________________________________
Den första bilden är väl lite halvdöd. Men jag gillar sepia, så den fick faktiskt bli så. De andra två följande hade så fina färger så jag kunde inte ha sepia eller svart vitt på dem, det skulle bli så tråkigt. Den sista är bara så charmig! Julias hund (Lagotto Romangolo) Zippo!
Tar nog flera bilder imorgon också. Vet bara inte vad jag ska fota! Har lite brist på idéer..Hm. Får tänka över natten, för nu ska jag sova! Godnatt.

My bikey

Nu ska jag ut och cykla! (Haha, tolka det hur du vill!)


Do you know whats worth fighting for? Save our planet.


Denna söta köpte jag förut.
Lindex (faktiskt!), rea: 14.50 :- och jag gav den andra 50 öringen till översvämmade barn i pakistan. Eller nåt sånt var det, haha.

Göteborgs kalaset

Jag har hunnit vara på ett super dåligt Göteborgkalas idag, inte kul alls faktiskt. Vi skulle kolla på voltigeuppvisning från Göteborgs Fältrittklubb, men det var ju inte hästar utan bara en trä-häst som dom hade uppvisning på. Lagom kul kanske. Men vi gick runt på trädgårdsföreningen ett tag och bara kollade och drog ut på tiden. Sen gick vi till stan och jag råkade händelsevis hamna inne på Fiorrucci & sen Weekday ♥ Och vi råkade även hamna inne i 4-gott. Jag var typ i himlen! Efter det handlade vi mat och annat tråkigt.

Nu är jag i alla fall hemma! Tänkte byta om och sen gå ut och cykla faktiskt. Men innan det ska jag pärla lite till. Bilder kommer sen!

XOXO Idaho


Silver Lad

Ja, jag har faktiskt varit ute och cyklat runt sjön i en timma redan, duktigt!

Tänkte i alla fall lägga upp bilder på hästen som vi provred förra veckan. Silver Lad heter han, absolut maxad d-ponny (148), född -94. Jättejättejättttte snäll och gosig, men väldigt pigg. Blev väldigt het när vi hoppade. Eller vi skuttade över ett 30 cm hinder i trav. Men eftersom han är så snäll så skulle han aldrig kasta av någon eller så (sa ägaren). Det får man ju inte hoppas i alla fall, haha. Det blev nästan bara suddiga och mörka bilder eftersom det var i ridhus & mamma fotade. Men jag orkar inte redigera dem eller något nu.


Silver åt vänster & Gipsy åt höger.




Jag bjuder på denna, haha.



Nu var det inga mer roliga bilder. Förutom när jag red Kurt lite efteråt eftersom mamma & anki pratade, då tog jag Kurre av henne och red honom för han blev rastlös, haha.



/ idahopalm

Jag har en cykel som är blank

Äntligen! Nu har jag äntligen fått min cykel som varit slut överallt. Det slutade med att vi åkte hela vägen till Uddevalla och köpte den. Nu står den monterad och söt i förrådet. Köpte ett halsband och två par byxor när vi ändå var iväg, hehe..
Borde egentligen sova nu eftersom jag ska ut och cykla med mamma och hunden imorgon bitti. Undra hur jag ska klara detta. Men jag var i och för sig duktig och cyklade förut i typ 40 minuter. Wish me luck.

Godnatt.


Udda-valla

Sista inlägget idag tror jag faktiskt. Om jag inte får för mig att lana med sean banan igen, som jag gjorde här om dagen, haha :).  Eftersom jag fick pengar till en cykel när jag fyllde år så ska vi åka och köpa den i morgon. Det enda problemet är att den inte finns i Göteborg utan vi måste åka till Uddevalla! Inte kul, men den kommer inte in förräns i September, och så länge orkar jag inte vänta faktiskt. Så det är faktiskt värt det.
Idag fick min kusin sin bebis också, så vi får väl åka och hälsa på dem! En liten flicka blev det i alla fall. Nu har jag äntligen ett bra alibi till att få åka kaninresan på Liseberg, gött! Nejdå. Fast jo.

Och just det! Ni skulle sett den baseball jackan jag hittade förut när vi var i Kungsbacka. Det stog inget H på den (som det gör på dom från Gina Tricot), utan det stod Cheesecake! Åh, jag ville verkligen ha den. Men den kostade 300, och jag är ju lite fattig nu..Får ta fram mina puppyeyes till mamma och säga att hon är fin i håret så kanske den blir min i alla fall, hehehe..

Förlåt för värsta Stina-Lee inlägget, hoppas ni överlever.
God natt!

Odd Molly

Var iväg med mamma och hennes kompis förut och skulle egentligen till Odd molly-outlet i Kungsbacka. Men vi fastnade i affären Oles Döttrar som låg påvägen, och jag "råkade" visst köpa en odd molly tunika när vi gick in där i stället. Jag KUNDE verkligen inte gå därifrån utan den! Helt omöjligt! Det fanns bara EN enda kvar, och den var i storlek 0, som då är min storlek. Vad skulle jag göra liksom?

Ni får se tydligare bilder en annan dag :)

XOXO idahooddmollypalm

Btw. Devote likes me.


Coolt va? Och vi vet ju alla vad jag heter i efternamn (jag vet att det saknas ett S). Devote ♥ Ida.
Haha, eller hur att man vill trycka på "skicka kommentar"-knappen? Jag i alla fall..

P to the O to the W to the E to the R


Man kan inget annat än att älska denna bilden. Åh älskade Nikon ♥

Idag



Fick det bli bullboxer (johansson sko), chinos (H&M), knästrumpor (också H&M), linne & scarf (gissa? H&M!)
Shockerande nog så blev bilderna helt brusiga. Vet inte riktigt vad det var med min kära kamera idag. Försökte rätta till det lite och retuschera, men det verkade bara bli värre. Den har sina dagar! Mysko kamera.

/ idaho


Welcome to "dead street"


Legat lågt

.. har jag gjort ett tag. Har inte vetat vad jag skall skriva om. Så ni får nog nöja er med lite bilder istället.

Seanis bananis

Jag har pärllan med Sean banan.

Skaka rumpa!


Bead it

Har pärlat jättemycket idag. Mamma hade gamla halsband/armband som hon inte använder, så jag fick klippa sönder dem! Blev väldigt mycket pärlor faktiskt. Jag har väl mest tagit sönder smycken och knappt tillverkat några. Eller jo, ett par stycken. Men dem är värda bättre bilder med D5000 än webcam tycker jag. Så det får ni se i morgon!


-

Någon som känner sig villig att ta över våran hund? Jag slaktar honom annars.

Gimmie more

Moster & Robert är fortfarande här, de har varit här sen runt 18 tiden tror jag. Själv är jag väldigt trött och funderar på att sova faktiskt. Orkar inte vara vaken, fast jag vill verkligen pärla! Gjorde precis ett svart halsband (med band), peacemärke och rosa pärla med kedja på, jättesött faktiskt. Men med som alla andra smycken så ska jag sälja det, för jag skall köpa en underbar väst som jag har förälskat mig i på Pondus.
Och så fick jag sålt ett halsband för 220 kr, så jag är inte lika fattig längre. Nu ska jag spara mina pengar, vartenda krona ska jag spara. Jag har ju faktiskt köpt nya kläder, så jag behöver inte lägga pengarna på det i alla fall. Än så länge så har jag 230 kr. Gött! Västen kostar ju bara 2100. Åhh! Varför är jag så fattig? :(

Men nu ska jag sova om det står rätt i min planering. Eller orkar jag pärla lite till?
God natt i alla fall, hörs i morgon.

Du är bäst


Godmorgon, nu blir det frukost för min del!

                        

Wacom Bamboo One

Nattuggla som jag är så sitter jag uppe och skapar lite kreationer med ritplattan (Wacom Bamboo One). Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, har ju inte målat med den på jättelänge så det går väl sådär! Vill egentligen ha Wacom Bamboo Fun eftersom den är så mycket bättre än One. Började rita på någon mysko travhäst som jag inte riktigt vet hur jag skall fortsätta på. Den är fortfarande långt ifrån färdig, men en början i alla fall. Haha, jag ritar bättre digitalt än med papper och penna. Nog om det! 
Jag ska snart sova tror jag, vaknade ju vid 9 idag. Och i morgon ska vi rida i paddocken med Freja, med tanke på att hon är så himla tjock så behövs det. Hoppas att syster eller mamma kan fota oss lite så kan ni få se!

Såhär är den påbörjade hästen just nu. Endast konturerna dock. Eftersom jag blev så otroligt missnöjd med en hov så har jag försökt förbättra det lite. Ser fortfarande lite skruvat ut, men jag fortsätter! (Tillfälligt öga också, för den delen!)



Godnatt!

Grand mother

Jag stog inne vid handfatet och fotograferade ett plommon när jag hällde vatten på det, och så hörde jag någon ropa "HALLÅ!?" 6 gånger eller något, så gick jag ner och då stog mormor i hallen med en blomma i högsta hugg. Så nu ska vi väl fika antar jag.
Såhär blev bilderna med plommonet och vattnet förresten:

Grymmis kameran


Clothes



Jag tänkte inte köpa NÅGOT mer än UV/makro-filter till kameran, men det blev en jacka och en skjorta (och jag köpte inget filter till kameran!). Jag lider ju av någonting. Haha, jag är arg på mig själv. Men det var fina saker jag köpte ändå, och de var värda pengarna vill jag lova. Såhär såg jag ut idag men utan skjortan eftersom det var denna skjorta (med nitar!) jag köpte. Den röda arméjackan var bara ett stort måste. Har sett den förr men ville inte ha den då, den är grymt skön så jag köpte den i alla fall, hehe..


I love

Kan ni tänka er detta med svarta converse till? - AWESOME!


Grey is the new black

Ny header och lite nya färger (är grått en färg?). Hinner inte fixa mer, men jag fortsätter när jag kommer hem!

Brand new start

God morgon!
Nej då, jag vaknade faktiskt 9 idag. Så jag har redan hunnit duscha och pärlat lite. Ska snart iväg med mamma och hämta mediciner till hunden, sen tääänkte jag kolla lite på kläder. Har ju inte gjort det sen igår ;) Idag har jag på mig det jag köpte igår. Tightsen, linnet & scarfen från H&M. Och svarta converse. Tänkte ha jeansjackan också, men det är ju faktiskt varmt ute!
Nu ska jag fortsätta pärla tills vi åker.
ciao.

Grönt/Brunt

Jag har förälskat mig i detta! Har ett likadant (för jag köpte samma pärlor igen) men utan kinesiska mynt. Detta är såå mycket finare. Mynten ser grå ut nu, men de är bruna/brons.


Rosa

Jag har faktiskt pärlat väldigt mycket idag eftersom jag fått (och köpt!) sååå mycket nytt. Har slängt en del pärlor för att få plats med mer! Så nu ligger allt i färgordning och jag har jättemycket nya och fulla lådor.
Här är lite av det jag gjorde idag.

Vitt dubbelband, silver och ljusrosa. Det händer en berlock som det står Dream på också.


Igår..

..var mina vänner här. Fick jättemycket fint! Presentkort på H&M (vilket resulterar i mina senaste inköp), presentkort på panduro (pärlorna jag köpte), ett jordgubbsparaply, en "I ♥ Shopping" mugg, en t-shirt, en godisgurka, pärlor, armband och pengar. Me like! Här är lite av det;




Påfyllning

Var och handlade med mamma nyss. Tänkte bara köpa pärlor för presentkortet, men slutade med en heeel del annat.. B.la jeans-armé-jackan som jag letat efter i veckor! Dock för stor storlek, men det gör inget.

RSS 2.0