Yes, Im still alive.

Hinner inte skriva något, har precis hjälpt mormor, skall plugga färdigt, äta och ut till stallet och städa som en dåre. Sen skall jag duscha också. Allt detta på 3 timmar? Nej, kommer aldrig hinna.
Jag har NOLL idéer om vad jag skall skriva också!
Im so, so sorry.

XOXO Idaho

Silver Lad!

Åh, vad jag inte hinner med någonting när det är vardagar. Sorgligt men sant. Den enda lediga tiden jag har är när jag och Lovisa cyklar hem från skolan (vilket tar max 10 minuter), sen är det fullt upp hela dagen. Har pluggat sen jag kom hem, men haft pauser i mellan såklart. Sen har jag ätit och inte gjort så mycket mer. Riktigt tråkigt verkligen. Idag hade jag NO och Svenska prov, i morgon har jag Engelska och SO prov. På fredag har jag Engelska inlämning + redovisning. Lite att göra? Eh, ja. Men jag skall inte klaga, för Silver kommer på lördag. Wiho!

Min finfina lilla ponny!


Bara jag som inte fattar varför Idol går idag, det är ju måndag och det går på tisdagar-fredagar? Weird.

Men nu jag måste återgå till mitt arbete.
XOXO Idaho


God natt

Nej, inte än, men snart.
Har ingen lust att blogga längre, faktiskt. Väntar bara på att Silver skall komma hem, då kommer det bilder vill jag lova, men inte här, utan på den andra bloggen :) (Vilken då? Tänker ni, men det får ni inte veta!)

God natt
XOXO Idaho

Teckna

Hej!
Jag har inte haft internet på "hela dagen", därav att jag inte skrivit något.
Just nu sitter jag och tecknar en häst med line-art och Wacom ritplattan. Går faktiskt rätt hyffsat, får se hur resultatet blir! :) Hittade några fina färger som skulle passa bra, och jag har redan kommit på bakgrunden, så det skall nog gå vägen.

Hörs senare :)

Min hals går av!

AJ MIN HALS.
Inte änns Bafucin hjälper nu..
Men min halsduk är riktig kärlek.
Nej nu ljög jag, det är inte min. Jag har snott den av min syster.


Hehehehe

Alla barnen gillade Twilight, utan Carl, för han var normal.

DÄR SATT DEN!


Sjuk, igen!

God morgon!
Min hals gör fortfarande lika ont som den gjorde i måndags när jag blev sjuk, och det har inte blivit bättre över huvudtaget. Nu har hostan kommit igång också och jag hostar upp både inälvor och slem. Nej, usch, det lät äckligt, haha. Men ja, ni fattar grejen. I morse vaknade jag med feber, igen. Den hade försvunnit (någorlunda) och nu kom den igen. Josefine tror att jag har halsfluss/streptokocker (haha hur stavas det?). Varken te, glass eller vilka som helst halstabletter i hela världen hjälper det minsta lilla mot halsen. Ingenting hjälper!
Mamma och pappa åkte iväg för att handla någon varmvattenspump för våran har gått sönder, och då sa jag att mamma skulle köpa Bafucin eller Strepsils till mig. Och godis då.

Hörs senare :)


Peace&Love&Joy


Ser ni hur brunt, gammalt och RUTTET mitt pekfinger ser ut? :O


Angry

Blir så irriterad på bloggar som inte uppdaterar. Såna jag följt ett tag, som jag går in på automatiskt. Så j--la irriterande så jag tror att jag dör. Man väntar hela dagen typ bara för att få läsa sånadär inspirations-inlägg, sådana fullproppade med bilder på kläder t.ex.. Sen får man ett inlägg kl 11 på kvällen: "förlåt att jag inte blablabla..".
Så nu har jag bestämt mig för att inte följa dessa bloggarna längre. För dem blir bara sämre och sämre! (I alla fall de jag läser!)
Så mycket man uppdaterar - så mycket läsare skall man ha. Uppdaterar man inte = inga läsare. 
I alla fall inte mig :) Jag syftar på s.k stora bloggar/-e.
Men jag vet att jag inte heller kan uppdatera ibland.  Och typ att de flesta inläggen bara handlar om vad jag har gjort på en dag. (Ändå fortsätter folk att läsa!) Men jag har ju inte direkt 500+ läsare varje dag x) Och de som läser min blogg får läsa om dem vill, för det är min blogg och jag skriver om vad jag vill. Så, tack till er som läser :)

Snart tänkte jag gå ut och gå med hunden.
Och sen tigga en Ben&Jerry av mamma! :)
XOXO Idaho


Ben&Jerry Benny&Jerr

Det går bra nu. VG på matteprovet och jag som inte änns övade. GÖTT!
Nu måste jag ju leka lite lidande så att mamma köper Ben&Jerry's till mig på vägen hem ;)

Today

Skinnjacka - Lindex 399 :- (förra året)
Tunika - Odd Molly 1299 :-
Chinos - H&M 149 :- (förra året, barnavdelning!)
Skor - Vagabond 1200 :-
Halsduk - Ingen aning.. Har snott den av min syster ;)


Vagabond

Åh. Ni skulle bara veta vilken besvikelse skorna var! :( Dem verkade typ vara gjorda i plast. Så jag köpte inte dem utan köpte ett par röda Vagabond i stället. Som dock kostade 1200:-, men såå värt det. Hur fina som helst! Imorgon invigs ju hösten - då skall jag passa på att inviga mina nya stövlar också :)
De är i skinn och ser mörkare ut på bilden än vad dem är i verkligheten. Dvs; mycket finare :)

Min arm ser helt fetto ut, haha.

Perfektion :)



/ Ida


Lax

Jag måste plugga. MÅSTE verkligen. Jag har ingen återvändo, eftersom jag har två prov i morgon. Från samma lärare. Läraren i ett nötskal? Jo.
Efter att jag pluggat och ätit lax med västerbottenost och klyftpotatis, så skall jag åka och köpa mina älskade skor som jag längtat efter!

Snart är dem mina!

Mors lilla Olle

Vaknade vid halv 11 av att jag kvävdes av slem i halsen. Inte sådär top 3. Måste gå ner och kolla ifall mamma har köpt bafuin till mig, så jag kan svälja igen.
Anyway så är jag ledig idag (studiedag), men jag skulle ju vara ledig i vilket fall eftersom jag är sjuk. Himla typiskt faktiskt.

Bjuder på ett videoklipp med Olle Hedberg. Lätt den bästa i idol alltså, helt klart. Det komiska är ju att juryn säger "Bästa idag!" till vartenda som går vidare, haha. Men snälla, snälla Olle. Vinn idol, annars blir jag ledsen.


Studiedag = Plugga?

Så himla typiskt. Imorgon har vi studiedag - och självklart är jag sjuk (fortfarande)!
Jag får ägna mig åt att plugga. Men senare på eftermiddagen skall jag och mamma åka och köpa mina skor som jag velat ha! Åh, kärlek!
Nu är det tid för mig att sova också,
precis som alla andra (o)sociala just nu.

God natt!


I can feel you all around me

Fall 2010. Nya höstbilder!

Jag älskar verkligen denna bilden. Vet inte varför, men den är bara så perfekt.
Det ser ut som den är helt sönder redigerad, men vet ni vad?
Den är enda jag gjort är att jag lagt till texti hörnet!
Lovelovelove ♥


.:~ Nikon D5000, 18-55 mm. ~:.


Från och med Du.

Nu skall jag faktiskt ta på mig mina varmaste kläder och gå ut och fota lite, jag har ju ändå ingenting att göra när jag är sjuk.


B-day child

GRATTIS SARA! :D

Feber

Usch, nu har jag feber också. Ingen skola för mig imorgon! (Otur va?) Och på onsdag är jag ledig, skönt :)
Brist på bilder och text!


I feel sick.

Nu vart man hemma från skolan. Slutar egentligen 3, men en i klassen sprejade bajsspray i klassrummet så det gick inte att vara där, haha. Så alltså fick vi gå hem.
Jag har känt mig sjuk hela dagen. Imorse vaknade jag av att jag tappat rösten (nästan), och hade typ en kanonkula i halsen och nacken kändes det som. Jag har så ont i halsen att jag har ont i nacken också. Usch.

Jag har ingenting kul att skriva idag, eller några roliga bilder. Fall is hard.
XOXO Idaho


.

God natt!


Candytime

Här är halsbandet jag trixade med i nästan 3 timmar igår!



Nu ska jag fortsätta käka mitt godis, sen ut och träna hunden lite :)
XOXO Idaho


Bombombom

Har alla dött eller något? Varför uppdaterar ingen sina bloggar? Jag får panik :(

Halsduk

God morgon!
Vet ni vad jag håller på med? Nej, och det kan ni nog inte gissa heller! Jag håller på att virka små blommor i vitt och rosa garn som jag sedan skall sy ihop och det skall bli till en halsduk. Coolt va? Jag började med det förra hösten eller något, men jag gav upp eftersom jag inte visste hur jag skulle sätta ihop alla blommorna. Men nu kom jag på en lösning så jag fortsatte ett år senare, haha. Den är nog klar om 1 ½ - 2 veckor ungefär.

Såhär ser blommorna ut. Man ser verkligen jättedåligt, men den första är en helt färdig, och den andra är med bara ett lager (det skall vara två lager).

Ni ser lite tydligare på denna sista bilden, men blomman är inte klar ännu :)
Det tar ungefär 10-15 minuter att göra en blomma i dubbla lager.


Necklace

Det går framåt med halsbandet. Ett jekla meck bara, men det blir nog bra. En helt egen idé som faktiskt är riktigt cool. Jag hinner nog inte bli klar med det idag, så ni får se det i morgon om jag är klar då ;)


Pärla

Jag har velat pärla i flera dagar nu, men mitt rum har ju varit så stökigt att jag inte kunnat! Nu när det är städat får jag passa på, det värsta är väl att jag inte kommer orka plocka in alla pärlorna sedan, mitt i natten. Jag har suttit och letat inspiration i säkert en vecka, och herregud vad det kommer pärlas här ikväll!

Vi ses senare, kommer fota alla mina små konstverk :)

In my closet - Fall -10


Detta skulle passa fint in i min garderob tycker jag allt. Speciellt skjortan!
Byxorna ser jättetöntiga ut på bilden, jag vet, men dem är väldigt fina på!
Gå in på H&M's hemsida och kolla :)

Today

Scarf, H&M
Linne, H&M
Prickig tröja, Only (Nelly.com)
Jeans kjol, Monki
Tights, H&M
Skor, Converse
Skinnjacka, Lindex


Jag veeeet att ramen på spegeln är så himla irriterande och helt onödig. Men jag vet inte om man kan ta bort den eller inte, jag kommer ju ha sönder hela köret, haha.


Städar'n

Måste ju erkänna att jag äger på att städa!
Det tog visserligen mig typ 2 ½ timma, men ändå.

Före & Efter,
ena delen av rummet



Före & Efter,
skrivbordet


Och min absoluta favorit-hörna!

HAMA Star 61 stativ
Nikon D5000 systemkamera
Minolta Dynax 3000i systemkamera
(+ blixt Minolta PROGRAM D 314i & 80-200 mm objektiv)
Samsung S860 digitalkamera
Wacom Bamboo One Ritplatta
Lowepro kameraväska

Mina favoriter!


?

Lite av varje i mitt rum. Bland annat Donken tennisrack och ett Mr Bean gosedjur. Undra hur längesen det var jag verkligen städade mitt rum på riktigt, haha.


Ett ganska böjbart plastrack också. Awesome!


Kliniskt rent

Tjenis, jag håller på att städa just nu, och har håll på i typ en timma eller nåt. Det går framåt måste jag säga! Tänkte möblera om lite också, men får se vad jag orkar med.. och kan.

Kommer lite bilder osv. senare :)


Markera

God morgon!
Jag kom på det igår kväll, att jag inte hittar hur man ändrar färg där det står vilken tid inläggets skrevs. Jag hittar verkligen inte tillbaks till den färgen jag hade innan. Jag skall försöka hitta det. Så jag tänkte bara säga att om ni vill se vilken tid jag skrev ett inlägg så markera brevid kategorin vid inlägget, så att det blir såhär:


Om ni vill ha koll alltså ;)
_______________________________________________________________________________________________

Snart kommer storasyster och rider och lämnar min tröja. Jag har sagt det typ 50 gånger nu känns det som.
Och idag får jag se vad jag hittar på. Jag måste i alla fall städa mitt rum som jag inte gjorde igår. Väldigt jobbigt om ni frågar mig, men det måste göras.
Jag antar att denna dagen kommer spenderas hela dagen vid datorn, som vanligt på helgerna. Läsa min grymma bok måste jag ju göra också, har kommit ganska långt nu. Fick ju den ändå i förrgår, haha.

Senare får ni se bilder på min nya Monki kjol och Nelly tröja.
Men jag tror ni har fattat det vid detta laget egentligen, haha :)

Hörs senare! Ciao.


00.22 - God natt..

Jag ska sova nu tänkte jag. Men jag måste läsa min bästa bok innan jag somnar, det har ju blivit värsta vanan nu. I morgon skall syster lämna min tröja till mig, längtar verkligen! Skulle inte förvårna mig om det var något fel på den, för liten eller för stor typ. Nejdå, det händer inte. Den är säkert lika perfekt som den var på bilden!

Nu skall jag tillbringa den senaste timman till "Egen Häst".
God natt, hörs i morgon.


Jag vill vara 5 år igen

Jag hittade via en blogg som jag följer (Lillyzen) affären BuildABear. När mamma och pappa var i Köpenhamn för några år sen så köpte de en björn därifrån till mig. Man fick pussa på ett hjärta och lägga in i nallen, och den har ett chip inuti sig så om jag tappar bort den så skickas den hem till min brevlåda! Hur sött som helst. Så jag kollade in på den hemsidan nu och såg att dem har så söta kläder att det inte är sant, till nallebjörnar liksom. Jag funderar på att köpa något mer klädesplagg till min, den har bröllopskläder nu. Jag vet att jag är töntig, men det är så gulligt.
Det finns arbetskläder, finkläder, underkläder, klänningar, skor (skridsskor, gummistövlar och converse bland annat!), regnjackor, badrockar, snickarbyxor, pyjamasar och mycket mer inom kläder. Sen har dem garderober, picnikkorgar, SPA-set, sporttillbehör, solglasögon, vagnar, hjälmar och rullskridskor. Åh vad jag vill handla därifrån alltså. Och det är liksom till nallebjörnar, helt sjukt! Världens bästa affär :)

Detta har min nalle just nu:






Detta vill jag ha till min nalle!


Ridkläder 169 :-


Hello Kitty pyjamas, 169 :-


Regnkläder, 139 :-


Norsk Folkdräkt, 209 :-


Åh va töntig jag är! :)


Clothes

Jag har fått min nya kjol från Monki nu! Den är hur fin som helst. Just nu kollar jag in idol och hinner inte lägga upp bilder. Men imorgon kan ni få se eftersom min tröja från Nelly har kommit också, minns ni? Men den är hos syster, så hon kommer med den imorgon :)

Har ni någon favorit i Idol hittils? Jag älskar Madeleine Finck, Malin Brännlund och Freja Sterner.
Deras klädstilar är klockrena.
Världens förebilder!


Minns ni tröjan jag beställde här om dagen? :)


Racka

Igår fick jag den andra boken i serien Rackastallet. Läste redan 50 sidor igår kväll, haha. Denna helgen skall jag läsa, läsa, läsa! Världens bästa böcker alltså, jag lovar :)

Bara min! Heter bok nummer 1 (som jag läst 4 gånger), Egen häst heter bok nummer 2 (som jag läser nu). Hästliv är 3an, Sommarbete är 4an och Hästdrömmar är 5an.


Egen häst, som jag läser nu.


Today

Scarf, 29:-, H&M
Linne, 79:-, H&M
Jeanstights, 99 :- Lindex
Halsband, Georg Jensen
Ringar, 190  & 40 :- Turkiet
Hunter Stövlar, 1199 :- Vilda
Svea Jacka, 900 :- Pondus


Gimmie!


Hilfiger Denim 2100 :-


.

Haha, vad hände?
15 besökare på 6 minuter? Me like!


Limon

Citron & Lakrits glass med chokladsås och banan. Mumma!

Det känns som om jag äter glass hela tiden, haha.

Ben & Jerry

Mamma skall köpa Ben & Jerry glass till mig på vägen hem, jag längtar verkligen för det var jättelängesen jag åt Ben & Jerry, världens bästa glass. Jag sitter verkligen här och dregglar medans jag checkar in alla deras smaker.

Jag tänkte att jag ville ha Jamaican me crazy, om inte den finns så vill jag ha Bohemian Raspberry och om den också är slut så vill jag ha Strawberry Cheesecake (den finns alltid). Men jag gillar Fairly Nuts och Phishfood också, alla är egentligen goda. Lite svårt att välja. Några jag vill smaka på innan jag dör är Peace Of Cake, Turtle Soup och Créme Brûlée!
Visste ni att Ben & Jerry har ca 65 smaker på glass?
De säljer även glassen som "pinnar" och i "liter", alltså i större lådor.
Detta är bara några..


Vilken är din favorit?


You know what?

MVG!!!! :D

Mycket Välsmakande Godis

Jag har pluggat i flera timmar, i flera dagar denna veckan på SO;n. Känns ändå som om jag har glömt allt i morgon. Jag ska ha MVG. Om det så är det sista jag gör!

God natt, wish me luck. Det lär jag behöva.

Orientera!

Hej!
Håller på att plugga ihjäl mig eftersom jag har förhör och prov i morgon. Låter som värsta hitler-skolan, och ja, det är sant. Så just nu letar jag upp massa konstiga ord.. Någon som vet vad till ex. Kommunfullmätkige är? Usch, så himla ointressant.
Jag har ingenting intressant att skriva idag, mer än att vi äger på att orientera. Tråkigt att skriva om min dag, men jag har inte varit inne på datan så mycket så jag har inte hittat något intressant att skriva om faktiskt.
Imorgon är det fredag i alla fall, och då ska jag plugga ännu mer, wiho!

Åh, så himla onödigt inlägg.
Men mest bara för att.
Det blir bättre i morgon :)

XOXO Idaho

One last

Och just det! Jag hade inte Odd Molly tunikan som jag sa att jag skulle ha (den blå). Utan jag hade min röda Odd Molly i stället, ni ser den b.la bakom glassen på bilderna förut. Men sen hade jag samma tights, knästrumpor och Hunter stövlar. Har dock ingen "dagens bild" på det, men hoppas ni kan föreställa er det i alla fall, haha :)
Och just det nr.2! Jag hade rosa skinnjacka.

Nu ska jag .. äta. Nej, jag ska göra i ordning mat till imorgon eftersom vi skall orientera hela dagen. Sen sova.
Förra året när vi orienterade där vi ska orientera i morgon (väldigt mycket orientera blev det nu), så tappade vi bort oss och var borta i 3 timmar. Alla lärare började leta efter oss i hela skogen, hahaha. Vi gjorde det ju i skogen men vi lyckades på något vis komma ut på en landsväg bland kolonistugor och ridvägar. Sen fick vi gå igenom en parkering, som var tom, och gå igenom en bäck, jag blev lagom blöt!. Ja, det var mycket som hände den dagen alltså. Hoppas det går lite bättre i morgon i alla fall, haha.

God natt!


My new love

Jag beställde en supersöt tröja förut. Eller egentligen så fick min kära syster göra det åt mig. Så jag (eller jag och jag..) beställde en prickig, långärmad "mag"tröja som är stenad i några av prickarna. Väldigt söt faktiskt. Och nu tänkte jag som sagt beställa rosetterna från Tjallamalla! Me like.


Bara jag som tycker att denna posen som modellen gör är EXTREMT ful och tom på lycka eller något?
Haha.

XOXO
Idaho

5 minuter senare..

..halva glassen slut.

Nejdå, men nästan ;)

Let's EAT!


Tjallamalla

Jag har hittade världens bästa affär i sommras. Den ligger dock i malmö (om jag inte har fel). Dem har så himla mycket saker jag vill ha där. Ugglor, fåglar och peacemärken, som finns som ringar, örhängen, halsband, armband och så vidare. Och dem har rosetter, söta mössor, världens gulligaste plånböcker och allt sånt där som det egentligen står "Ida" på! Haha. Jag skall beställa en sidenrosett i alla fall. En gul/gräddvit (bilden), jag ville beställa den blåa (samma design) också, men den var Sold out.. Men men, den gräddvita är så himla söt. Dem kostar 40 kr/st eftersom det är rea. Det fanns med pajlettrosetter. Funderar på att beställa den gräddvita rosetten och en pajlettrosett. Jag tror jag vill ha den svarta. It's soooo me.
Hela affären ser ut att ha inspiration hämtad från Alice i Underlandet, i lovelovelove it!


Hur söta?!


Uggla

Har ni sett någon finare ring? (Utom min Georg Jensen då). Den är så himla perfekt, lika perfection som skorna jag skall köpa. Denna vill jag ha. Ge mig!

Detta fält måste fyllas i

Jag lär väl inte skriva någonting mer de närmsta dagarna, jag har ju nämligen inget liv och måste göra alla sakerna som stod i inlägget innan. Och veckan började mer eller mindre som ett rent helvete, idag var dagen likadan. Allt och alla är emot mig och ingen tar på allvar att jag är arg, och då blir jag f-n inte gladare. Och jag antar att de andra dagarna kommer bli likadana. Så räkna inte med så mycket uppdatering det senaste, im sorry. Men jag är bara förbannad. Och retar upp mig på minsta lilla. Återkommer när jag är glad, när det nu kommer hända. Känns det som. Mitt humör är inte att leka med ibland.







Dessa kläderna tänkte jag ha i morgon i alla fall. Om ni ville veta.. hehe.


XOXO Ida

.

Skjut mig?
sv-läxa
ma-läxa
so-prov
no-prov
ma-prov
eng-läxa
eng-prov
spanska-prov

Ska nian vara såhär hela tiden + lärarbyten och allt jävla tjöt dag ut och dag in så tar jag seriöst livet av mig. Orkar inte med det längre.

Förlåt för bildbristen..

..Jag gillar inte att fota inomhus, och det har ju regnat hela dagarna. Men jag hittade några långt in i datorn. Inget speciellt tema utan lite blandade. Det är bland de första som jag fotat men det får duga, mobba inte mina kunskaper då. Jag visste ingenting om kameran, haha.
Hope you like it.





Today

Vitt linne, H&M
T-shirt, GinaTricot (eller?), fick den av Christine när jag fyllde år!
Underbart sköna jeanstights (ser inte ut som det på bilden, jag vet), JC
Och helt grå converse + svart skinnjacka.

Pollo

..två sekunder senare var den visst klar. Voila!

Pizzaaaaa

Håller på att göra pizza i ugnen (ganska logiskt) efter en rejält misslyckad dag i skolan.
Hörs senare!

Into the night

Jag har ingen lust att skriva något mer idag. Därför får ni en låt, världens bästa för den delen också.
Vi hörs imorgon, ha en bättre kväll än mig.

PURE PERFECTION

Absolut perfekta. Dem finns inte i min storlek för tillfället, men jag ger inte upp. Jag ska ha dem.


Today

Saint Tropez klänning, Fiorucci 399:-
Gammal skinnjacka, Lindex 400:-
Tights, Gina Tricot 149:-
Knästrumpor, H&M 29:-
Bullboxer, Johanssonsko 1199:-
Riddar-ring, Georg Jensen.



I'll be back

Hello!
Nu har jag kommit hem från skolan, slutade vid 3. Skall bara fixa något att äta och senare kommer dagens klädsel och lite annat.

XOXO
Idaho

Peppar-Tic Tac?

Tic Tac är verkligen något av det absolut godaste jag vet! Men när det kommer till denna vet jag inte.. Det finns "Mint", "Intense Mint" och "Extra Strong Mint" - alltså denna som jag äter just nu. Och i början var det jättegod, men nu börjar den smaka mer och mer PEPPAR. Den smakar verkligen halstablett och peppar, hur äckligt som helst!

Men den matchar ju till mina naglar ;)
Som jag just nu skall lacka om!


Smile

Åter igen till problemet om vad jag skall ha på mig!
Mina nya tights är ett måste men sen kommer jag inte så mycket längre.

Saint Tropez klänning? JC klänning? Jeansskjorta? Turkiet tunika? vitt långt linne? bullboxer? converse? hunter? gladiator sandaler? leopardmönstrad sjal? vit sjal? svart skinnjacka? röd Sveajacka? rosa skinnjacka?

Och så vidare. Jag har alltid sån beslutsångest och ångrar mig alltid i sista sekund. Men vi får väl se vad jag hittar på. To be continued. Mina söta tights i alla fall, är ett säkert kort :)


ET


Bästa låten just nu! Påminner jättejättemycket om Turkiet.

12 september, 17:26

En stor äcklig feting diss till att det är måndag i morgon. Inte personligen till måndagen utan självaste fängelset - skolan. Det finns ingenting jag hatar mer än att gå upp tidigt - sitta där i 8 timmar (helt meningslöst dessutom!) - komma hem - plugga ännu mer. Jag HATAR det. Vilket gör att jag är irriterad på alla som jobbar på skolan också. Synd för dem stackars människorna som får leva med mitt humör varje måndag. Men det är ju deras val att dem jobbar där de jobbar, och med mig & min klass dessutom! ;)

Appro på det. Faktiskt så ska jag beställa hem 4 nya böcker. Eller hur att det verkligen inte låter som jag? Men det är sant, jag har läst ur Lin Hallbergs serie "Rackastallet" (för de som är mellan 8-12 år, haha) och jag har läst första boken. Bara fyra kvar! Helt weird att sådana böcker för mindre barn kan vara så bra.
Jag är helt beroende och har redan läst samma bok 3 gånger. Jag skall ringa mamma och be henne beställa dem till mig nu så får jag dem i veckan får jag hoppas. I like! Ni som inte läst den/dem, LÄS! :)

Vill gärna komma bort från alla onormala böcker som vi tvingas läsa i skolan. Som nu t.ex så läser vi om en tjej som blivit våldtagen och författaren skriver vartena liten detalj. Känns ju nästan själv som att man blir våldtagen när man läser boken, haha nej men ni fattar grejen. Inte okej egentligen.

Nu ska jag i alla fall ut och träna hunden lite eftersom vi inte hade något socker så jag kan inte baka min kladdkaka. Sad face.

XOXO Idaho


Fall

Alla bilder är fotade av mig. Nikon D5000 18-55 m.m.


Vad tycker ni?


Im on my way

Håller på att redigera och fixa till de nya höstbilderna jag fotade förut. Stay tuned!

You're an alien


Foto & Redigering/Retuschering av mig.

God morgon!
Det här är ekot.
Nerå, men god förmiddag. Jag har redan varit ute i stallet 3 timmar och tränat, fixat osv. Jag tänkte äta fastän jag inte är hungrig, jag har ju inte så mycket bättre för mig på en söndag! Hemskt men sant. Passa på att plugga kan jag väl också göra. Speciellt på SO-provet eftersom jag inte var hemma när det var. Men jag vet exakt vilka frågor som kommer, tur att man har såna underbara vänner som berättar det och gör livet lite enklare.

Jag tänkte också baka min speciella Oboy-kladdkaka (Oboy istället för kakao). SUPER GOD!

Vi hörs senare,
XOXO Idaho


Finaste

Ny header och lite andra färger (typ samma, men ändå!). Headern fick bli sådär enkel idag igen, jag har fortfarande inte lärt mig göra headers i gimp. Det är lite för komplicerat.
Men det är i alla fall de finaste bilderna jag fotat hittils, eller några av dem!


Träningspass


Nu har jag och Idomin kommit igång med våran lösträning igen. Jag var ju borta i en vecka men nu är vi igång! Vi har redan hunnit ha 3 st pass och han har varit lika duktig på alla. Igår var nog bästa hittills, men idag var han grym.


Jag hade honom lös hela tiden och "lös-lös" i ca 10 minuter (alltså utan repgrimma på). Eftersom jag var tom på inspiration så blev det mest att vi lekte lite, sprang av allt krut i kroppen som samlats under veckan, haha. Det blev inte något långt pass, utan bara 30-40 minuter tror jag, men ett intensivt sådant. Vi sprang hela tiden kändes det som - tycker jag och min konditon.

Försökte filma också, det gick väl sådär. Men jag fixade till filmen i mitt nya program som jag inte fattar någonting på, och det gick asbra. Det blev en jättebra film men den gick inte att ladda upp på YouTube eftersom man var tvungen att konvertera om filen. Och sånt kan ju inte jag! Så jag vet inte hur jag skall göra. Måste nog köpa Windows Movie Maker, det är det enda film-programmet jag kan.

Hmm.. Får se hur jag löser detta. Jag som äntligen har en systemkamera att filma med, så går det inte att ladda upp filmen. Riktigt surt. Men jag ger inte upp :)

Nu skall jag kolla på tv!
XOXO
Idaho


Top 3



Leopardmönster - Me like! :)


Georg Jensen

Denna underbaringen köpte jag på en marknad i somras. Har även ett tillhörande halsband. De är från designern Georg Jensen (Danmark) och han säljer smycken, korköppnare, servettställ, skålar, ljusstakar, och väldigt mycket mer! Han säljer ringar för över 40 000 SEK. Men självklart så är ju inte denna värd 40 000, långt ifrån. Ändå roligt att ha, jag och mamma skall åka och värdera den någon dag när vi får tummen ur :)

Min favorit, och det kommer den alltid vara. Ingen ring slår denna, vill jag lova!


My beloved details

Jag älskar verkligen ringar. Jag köpte ju hela 6 st ringar nere i Turkiet, de hade väldigt (och då menar jag VÄLDIGT!) mycket fina ringar där. Hade kunnat köpa alla! Här är alla mina 13 underbara detaljer <3
(De står rankade i "favorit" ordning ;))

Från vänster:
1. Georg Jensen - Absoluta kapet! (5 kr på marknad)
2. Affär i Turkiet - 80 sek
3. Affär i Turkiet - 40 sek
4. Affär i Turkiet - 190 sek
5. Affär i Turkiet - 80 sek
6. Döskalle från Glitter - 79 kr
7. Svart m. "strass" Gina Tricot - 25 kr 
8. Gammal ring jag fick av mamma
9. Affär i Turkiet - 60 sek
10. Vit & silver, affär på Liseberg - 80 kr
11. Affär i Turkiet (samma affär som alla andra ovan) - 30 sek
12. Vit rosett Bik Bok - 39 kr (tror jag?)
13. En ring man fick från en tidning


Combinations



+ Bullboxer!

+ Hunter!

Leopard/feather

Nya underbart perfekta tights!
Dessa kläderna (eller saint tropez klänningen) + mina Bullboxer/Hunter och vita knästrumpor. Kärlek.

Åh mitt städade rum ♥


XOXO Idaho


Yellow flower



.:~ Nikon D5000, 18-55 m.m. ~:.
Foto: Jag


Picture it.

Jag hann verkligen inte med att ladda upp bilder igår. Kom på att jag hade massor av läxor att göra, men nu har jag laddat in alla bilderna från kameran (312 st) och tänkte dela med mig lite av några här :) Dem är inte redigerade eller något, jag orkade faktiskt inte det. Men jag tog många fina faktiskt. Bilderna på mig har mamma/pappa tagit :)






Asteria Sorgun, Antalya

Icecold

HEMMA I SVERIGE!
Senare idag kommer lite finfina bilder från Turkiet, och även bilder på mina 6 st nya ringar jag köpte där - RIKTIG kärlek är dem verkligen.

Xoxo

RSS 2.0