Cheer

Hello.
Jag har varit hemma ett tag nu, ätit och sånt. Uppvisningen gick bra, vi satte allt och det gick skitgrymt! :D
Har hunnit äta en banan på hela dagen, så jag var liiite hungrig när jag kom hem. Snart ska jag försöka tvätta bort 17 kg hårspray och ta bort sminket, som förövrigt gör att jag ser ut såhär just nu.

Ses i morgon,
pussar

Dagens grymmis


Ooooonödigt, fjärde vasen idag!

Sitter i min iskalla säng med min onödigt varma dator. Idag vart jag på allum, igen. Jag skulle köpa en kofta men det fanns ingen i den färgen jag skulle ha, så det blev inget. Vi gick in vartenda affär, verkligen ALLA. Som är klädaffärer då alltså. Jag köpte mer stenar till min Mp3 som jag blingade (nästan) färdigt förut, hur söt som helst. Nu är den helt rosa och glittrig, ska göra samma sak med mobilen också, den som är så ful haha. Jag lägger upp en bild sen, jag är för lat för att hämta den just nu, eftersom den ligger nere på köksbordet.

Jag känner för att fortsätta lata mig ett tag till, sen ska jag ta tag i mitt liv och göra ingenting som vanligt.

XOXO Idaho :>

Mera kläder!

Hello.
Jag har i och för sig legat och segat mig i soffan ett tag nu, men jag är i alla fall hemma. Vart på f torg och köpte avslutningskläder, hittade lite annat också som vanligt, haha. Skulle spara mina pengar, jag vet, men det är helt absolut omöjligt.
Jag måste duscha och göra i ordning kläder och sånt där, innan jag ska sova. Fredag i morgon, äntligen. Har en sjukt massa saker att göra innan sommarlovet, jag vet helt ärligt inte om jag kommer hinna. Just nu har jag mycket att göra så jag inte änns kommer ihåg vad det är. Och nej, jag är faktiskt inte ironisk.
Skolan kan ju trycka upp sig någonstans så blir det säkert bra :)


Josefine åker till USA på söndag, det var hennes sista dag idag, orrättvist.
Och Christine är redan i Spanien, det är inte heller direkt rättvist!

Nu får jag väl sova tror jag, laddar upp lite bilder i morgon på vad jag köpte. Och så stenade jag mina solglasögon också, jag var tvungen, haha ;D

Love, Idaho


Frrrresh

Hello.
Hemma från träningen nu! Har hunnit duscha och svängt in ett tag på 4-gott, höhöhö. Nu måste jag käka kvällsmat, sen sova.

Pussar

@ granny

Hej (:
Sitter hemma hos mormor och väntar på att Skorpan ska få lite sömn innan hon ska äta igen. Just nu tog hon sängen, så hon ligger med täcke och kudde och sover, haha. Senare ska mamma hämta mig, och då ska vi hämta mina kläder sen äta och efter det träning :)

C-ya later!

I-landsproblem.

Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha för kläder i morgon, alltid samma problem. Jag är ju kinf of ett problembarn om jag säger så.
Lovisa försökte hjälpa mig förut, hur tror ni det gick? Inge vidare, jag kommer inte kunna bestämma mig.
Men mina kläder från H&M har kommit i alla fall, ska hämts dom i morgon :)

Det slutar med mjukisbyxor i morgon, jag kan lova er, haha.
Nu ska jag sova i alla fall,
god natt!


Power to the music.

Hejsan hoppsan.
Nu har min kära vän Christine åkt till Spanien, den lyckosten. Men jag överlever här i kalla sverige och med resten av mina vänner.
Sitter just nu och laddar ner världens bästa låt! Och en del har jag kvar, massa bra låtar som jag inte har kunnat ladda ner, men har nya youtube downloader nu, det går as fort, me like.

Måste plugga mera nu, snart. När jag är klar här, haha.
Pussar

Det var då ett jävla pluggande.

Har pluggat i 1 timma och 40 minuter, och är inte änns klar med SV. Har bara spanska, engelska, no och matte kvar!

TAGGAD! eller också inte.


Min finaste


God kväll! Förlåt för världens sämsta uppdatering men jag har verkligen inte hunnit idag. Först vart jag i skolan tills 16:15, sen kom jag hem vid 17.00 och åt, ut till stallet, red, in igen, träna Ozzie, duscha, och nu här. FULLT ÖS!
Nu ska jag sova, lovar att skriva lite mer imorgon! Bara för att jag inte skrivit idag så får ni en söt bild på min kära ponny från idag.

Pussar

Eller va? Nej, jag förstår inte?! EM?!

GRATTIS JOSEFINE (UNSTOPPABLE) SOM FICK SM-BRONS I DISCO OCH GÅR VIDARE TILL EM!
NI ÄR SÅ JÄVLA BRA!

Nu kan jag sova gott, min vän lyckades gott på sm.
God natt!

Lång söndag!

Hej hallå.
Har varit ute hela dagen i det underbara vädret. Hjälpte storasyster att tvätta hennes bil, sen gick vi ut tills tallet och red lite. Fick faktiskt rida lillen idag, haha, han var jättepigg. Det gick bra i alla fall.
Vi gick in och började kolla på hästar på Hastnet, hittade väl ingen speciell förutom den jag hittade igår.

Nu är jag hungrig och ska äta nudlar, är jättesugen på det!
Have a nice evening

I used to glance beyond the stars



Desperate Housewife? Eller nej.

God morgon!
Jag har redan hunnit ätit frukost och ätit choklad, inte illa. Idag blir det ingen träning, tråkigt men ändå lite skönt att vara hemma på en söndag. Ska bara duscha, måla naglarna och annat nödvändigt.

Uppdaterar mer senare, med bilder och sånt :)
Idaho

Nattuggla

Sitter i min älskade säng och väntar på att klockan ska gå och att jag ska bli trött.
I morgon vet jag faktiskt inte om det blir någon träning, eftersom vi inte har någon tränare, haha.

Det tar jag imorgon, nu ska jag försöka sova. Snart.
Idaho

Lil' update foor yaa



Har varit ute i solen ganska länge nu. Jag vet inte riktigt varför jag gick in och satte mig här, men det gjorde jag i alla fall haha. Ska fortsätta sitta här ett tag, sen ska jag nog ut lite igen.

L8R!

On the altan.

Sitter ute på altanen bakom huset och har fan lust att dyka ner i polen, men icke sa nicke. Då blir jag sjuk. jag har i alla fall tränat för mig själv, gick faktiskt bra, haha. Hoppat studsmatta har jag också hunnit med, nu ska jag sitta här tills mamma kommer hem med mitt godis!

woho, min utsikt, haha.

Overklig

Mormors "nya" katt Maja ser verkligen overklig ut. Hon är så otroligt len i pälsen att man inte änns känner att man tar på henne.

Nomnom!

Nu blire käk!

Vad gör jag uppe?

God morgon, eller typ god natt. Beror på hur man ser det.
Vaknade kl 7 idag av att pappa kom in i mitt rum och tog min data. Sen kunde jag verkligen inte somna om, och nu är jag hungrig, haha.
Vid 12 ska jag åka till mormor och sköta om Skorpan lite eftersom mormor inte är hemma. Sen får jag se vad jag hittar på!

XOXO
Idaho

Idag

..är det fredag och jag orkar inte ha normala kläder på mig, det får bli mys + mina grå converse. Mi lajki!


Jag måste göra pasta sallad kom jag på, damn..  ska skynda mig!
Efter skolan ska jag hem till mormor och passa Skorpan, så jag kommer hem ikväll.
Ses då!
Love

Yrkes SM

God kväll.
Eller hur att ni blev grymt imponerade av min tigerkaka? Gud vad jag är stolt över mig själv, haha.
Nu när jag har bakat klart ska jag upp och sova. Måste egentligen göra pastasallad tills i morgon, men jag orkar inte. Jag somnar typ ståendes snart. Och ja, jag står upp just nu..haha. Börjar 09:40 i morgon, har matte (SUG) och sen ska vi till Yrkes SM i stan hela dagen, får väl se hur kul det kan vara. "Håll utkik, det kan finnas din framtid på mässan" eller nåt stod det på lappen, herremingud vad alla tar det seriöst haha.

Nu längtar jag efter min säng. God natt!

Hörde jag konditor?

Vem är grym på att baka tigerkaka om inte jag själv?

Oväder

Herregud vad det regnar. Hunden är rädd för åskan så han springer runt som en skållad råtta. Hästarna var jag tvungen att ta in. Jag gick och hämtade Freja, precis när jag knäppte fast henne så kom det en blixt så hon sprang iväg, men vi var som tur var i hagen fortfarande. Idomin gjorde som vanligt ingenting :) Nu är de inne i alla fall!
Men nu regnar det inte längre. Fast dem får stå inne inatt ändå ifall det kommer åska.


Homestyle in the SLYslöjd.

Hello.
Sitter i myskläder och är hemma från skolan nu, ska snart trycka i mig en pizza innan jag ska baka, haha. Idag blev jag äntligen klar med mina byxor i syslöjden! Och min data funkar, sen är det varmt ute och jag har sovmorgon i mon! Mycket bra på en gång.  Byxorna är i alla fall världens skönaste.




Later!
XOXO

So sorry

Tjolahopp!
Ledsen att jag inte har hunnit skriva men igår orkade jag inte och idag har jag tränat så jag hinner inte skriva så mycket. Tränade i slottskogen i alla fall, haha. Kom hem vid kvart över 10 och åt, nu ska jag sova.

blogyoutomorrow!
god natt!


Gurkan himself


Sugar makes me smile

Min data har flippat ur igen, inte direkt den bästa datan menmen. Internet funkar inte på min men det funkar på pappas och vi har samma internet. Då undrar man ju om det är min data det är fel på? Mamma måste laga den imorgon, jag får abstinens utan min data. Helt allvarligt.
Jag är i alla fall på bättre humör nu, jag blir det när jag får mat. Känner mig som en bebis, höhö. Jag har hunnit baka också. Det blev tigerkaka och den blev jättegod, nästan för god. Men med tanke på att vi har sprungit idag på idrotten så tycker man ju att jag borde få äta sånt, eller?

Jag ska inte rida idag faktiskt, Lina får ta Freja, jag vill inte rida henne när hon är sån här. Idag ska de också gå ute över natten för första gången i år, jag vill egentligen inte det eftersom om de rymmer så finns det ingen som ser dem. Får se hur det går, brukar gå bra i alla fall.

Snart börjar Djävuls Rallyt och Johan är först ut. (</3)
Han kommer dö, men okej.
Pussar

Frejas outfit.

Om hur Freja var att rida igår vill vi inte veta, men söt var hon i alla fall! Jag tänkte ta alla fyra benlindorna, men jag hittade bara tre. Vad skulle jag göra med den fjärde liksom, haha?


Jazzonia


i've got a new favourite.

Måndag in my assssssssssssss

Ska ladda upp lite bilder från igår och sen typ gå och lägga mig, bättre att jag är instängd så jag inte slår ihjäl någon.

Trötter

Har sovit en timma inatt så jag känner mig som en levande zombie.
Såhär blev det idag i alla fall.

¨

Godnatt förresten.

Sängen väntar

Freja var helt hjärndöd idag, ibland har jag verkligen lust att släppa henne så hon får springa vart fan hon vill och aldrig mer komma tillbaka. Så sen jag kom in har jag letat D-ponny, men har faktiskt inte hittat någon. Tror att jag har lust att rida Jazzonia livet ut.

Nu ska jag i alla fall sova och förbereda mig för en förjävlig vecka.
Nej, jag är inte glad.

Hästarna

Nu ska jag ut till mitt lilla stall och trimma min ponny lite grann. Får se om jag tar den lilla också. Efter passet på Alfonz och Jazzonia så kommer ju det gå super kan jag ju säga, haha :) Nejdå, dom var faktiskt duktiga. Jazzonia speciellt! :D


"Fuzzu fuzzy cute cute!"

Haha, sitter och lyssnar genom Parry Gripps roliga låtar!
Favoriten;

Jag kan texten utantill nu också! (haha)

Fuzzy fuzzy cute cute!

Plugg

Hola amigos!
Har precis ätit frukost, ska göra i ordning mig snart och sen plugga tror jag. Har ju spanska prov i morgon (yes, ute i god tid). Men jag tror jag kan det mesta. Med tanke på att spanska är det enda ämnet jag kan så får jag väl hoppas på att jag kan provet, annars är det illa.

Skriver mer senare,
have a nice day!
Pussar

Städad (beror på hur man ser det)

Jag har nu städat klart mitt big mama rum som tar 7000 år att städa helt. Nu får det vara såhär, jag orkar inte städa mer. Jag är inte alls lat eller så, städning är liksom bara inte riktigt min grej. Haha.

Nu tänkte jag ta bort mitt gamla nagellack (som jag gjorde igår) och lägga på det gröna som jag också köpte. Sen ska jag nog kolla lite tv och käka godis. Oj gud, jag har så mycket att göra, hur ska jag hinna med det?!

I morgon är det i alla fall ingen träning, tränar på onsdag i stället. Så det ska bli skönt att för en gångs skull bara vara hemma på en söndag.
Pussar

Inte okej!

Jag fick en plopp utan fyllning, jag ska stämma Cloetta!

Idag

..fick det bli såhär.

Ritar

Hello :)

Man blir helt deprimerad i detta vädret. Igår badade vi utomhus och idag regnar det, konstigt och underligt. I alla fall så vaknade jag 15 över 10. Tog min data och låg i sängen och nördade mig lite, sen åt jag frukost och nu sitter jag här igen. Just nu så ritar jag med min älskade ritplatta faktiskt, som jag använd två gånger eller nåt. Ska fortsätta med det ett tag sen får jag se vad som händer!

XOXO Idaho

natta

Nämen.. vad gör jag upp kl 01.08? Man kan ju undra, jag som typ somnar vid 9 annars, haha nerå.
Men nu ska jag sova, god natt :)

Baby Blue

Jag älskar det verkligen. Det torkar på typ 5 sekunder och har en bred borste så det går fort med (:

I can't help it.

Nu är jag hemma från mitt sängprovande på Ikea. Hittade en asnice säng som vi ska köpa, så jag slipper min hårda som gör att jag inte kan sova.
Vi åkte en "snabb" sväng till allum också, jag skulle inte köpa något, men jag kunde inte hålla mig. Jag måste nog vara sjuk eller någonting, jag kan verkligen inte hjälpa att jag inte kan hålla i mina pengar.. hah. Så jag köpte en söt ring och två nagellack som jag har velat ha. Nu är jag pank så jag slipper köpa något mer!

Om ungefär en timma ska vi hem till mammas kompis och äta middag. Vet inte hur länge vi blir kvar där, men jag tänker gå hem vid 10 eller nåt. Känner mig inte så social idag, haha.

Måla naglarna står på listan,
pussar

Today


Känner att det behöver komma ut.

Bara så att ni vet.

Sötponnyn


Paramore

Idag får det bli Paramore! ;D

Uppe med tuppen

God morgon.
Grattis till Idomin som fyller 11 idag, för det första! ♥

Usch, jag vaknar så tidigt när jag är ledig. Fast idag vaknade jag en halvtimma senare än igår, bättre än inget alls.. Det roliga är ju att jag vaknar tidigare när någon annan fyller år än jag själv, haha.
Idag ska jag först ut till stallet ett tag. Konstigt nog så drömde jag att vi skulle sälja Idomin till några småungar, men när de kom hit så passade jag honom helt plötsligt. Vi sålde alltså honom inte för att han växte på 2 minuter, haha. Jag tänkte faktiskt baka en tårta till honom i alla fall, det är han värd. Sen ska jag och mamma åka till Ikea och jag ska prova säng, så vi åker till MyOne eller nån annan hästaffär och köper present till Idomin också. Haha, jag vet att jag är jättetöntig. Tänkte köpa en ny lädergrimma, men ser det ut som jag har råd med det? Nej, inte direkt.. Haha. Får se vad jag kan hitta (:

Nu måste jag äta frukost och baka till ponnyn min, ses senare!

OXOX Ida :)


Äppelbo Idomin

Världens bästaste ponny fyller 11 år idag! ♥


Night

Mammi sitter själv nere i soffan, både jag och pappa är här uppe och datar. Haha, nästan så att jag tycker lite synd om henne. Får nog gå ner och göra henne sällskap!

I morgon ska vi i alla fall till Ikea och jag ska prova ny säng, sen ska jag nog till Skorpan ett tag.

God natt :)

13 maj, 2010



För två timmar sen skulle jag äta pizza, tror ni jag har gjort det än? Nej, haha.
Jag har inte ätit sen 10 i morse, börjar bli lite små hungrig!

XOXO Idaho

Bli människa

Jag lanar as hell! Har suttit vid datan sen 8 i morse, har typ inte rört mig ur fläcken. Då är det illa. Men jag lever i alla fall. Kanske ska ta och duscha och göra i ordning mig, det vill säga - bli människa igen.

Pussar

Dagens



Tights, BikBok 199:-
Paljettkofta, H&M 249 (150) :-
Hunter Stövlar, Vilda 1100:-

Mi lajki



sleepy

GOD NATT!


högsta volym

kick ass!


moving all around.
XOXO Idaho

Jonisen ♥

Hello.
Sitter och väntar på att jag ska resa mig upp från sängen med min kära dator som nu är fixad igen. Vilket aldrig kommer hända.
Idag har jag i alla fall varit hemma hos mormor och tagit farväl (fan vad sorgligt det låter) av älskade Jonis som flyttar idag. Han är nog redan hemma i sitt nya hem, skulle hämtas vid 6 tiden. Jag kommer verkligen sakna honom, sötnosen. Men han får det bra i Trollhättan får vi hoppas.




Skolan var extremt överskattad idag, jävlar alltså. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Är i alla fall hemma nu och har en långhelg framför mig med spanska pluggande, WIHO! Tack vare våran idiotlärare som sätter ett prov på en måndag. Men jag ska inte klaga, bara 29 (snart 28) dagar kvar tills SOMMAR!

XOXO Idaho!

Wera

Och idag så provade jag detta linnet som jag hittade på nätet igår, jag måste ha det!

Kläder... för ovanlighetens skull

Hej igen (:

Igår skrev jag ju om att jag var helt galen på att jag ville ha pengar. Idag kom syster hem från Mallorca & bara för att jag har passat hennes katter så fick jag pengar (och godis)! Tack syster!
Vilken tur jag har, med tanke på att jag var på allum nyss.
Och så har jag länge velat ha en guldig paljettväst, sen i vintras typ. Men jag har aldrig hittat rätt tillfälle att köpa den eftersom jag alltid lyckas göra mig av med mina pengar direkt, haha. Fast idag så köpte jag den, jag var verkligen tvungen. Och sen hittade jag ett as gulligt strass-peace linne som jag också var tvungen att köpa. Det ropade verkligen efter mig. I morgon kanske jag kan ha det, får se vad jag känner för.

Nu måste jag ut till stallet och mocka, mitt i natten och grejor!
Love
Ida

Skratt&Gråt-anfall på lektionen

Hallo

Är hemma hos storasyster igen. Man får inte flyga över spanien nu, så hon kanske inte kommer hem idag, vad vet jag? Har i alla fall fixat hos katterna och ska snart hem. :)

Slutade halv 2 idag, as gött. Dock en väldigt sjuk dag. Nån bög och en annan Tjej/kille som kom till skolan och försökte göra så att vi gillar homosexuella. Wish me luck, sa jag då. Haha nerå, men nästan. Den ena visste jag inte om det var en kille eller tjej. Han/hon ba: "Jag är mig själv". haha, jag skrattade så att jag grät där alltså. Kunde verkligen inte sluta. Haha, psyko. För det är ju också ett kön, att vara sig själv? Lite utstött i alla fall! Gud vad jag skrattade, helt sjukt.

Tänkte rida Freja idag, får väl skynda mig hem antar jag eftersom jag tjatade på mamma att vi skulle åka till H&M och köpa min paljettjacka (3:e)!

Tråkigt inlägg, im sorry!
XOXO Ida

I love my clothes.

Det är ju trots allt bara 1 månad (exakt!) kvar tills det är sommar på riktigt. Jag har beställt en del kläder från H&M, men jag hittar massor med söta saker nu när jag redan beställt :( Får nog ta och sälja massa smycken, för gud vad jag har lust att handla hela världen.


Im in löv.

(Fast svarta)




.. Och en hel del annat. IM GOING CRAZY.

Hästinlägg

Jag tänkte skriva hur ett pass med Freja ser ut. Detta är hur ett pass har sett ut de senaste 2 veckorna.

Jag börjar med att rida fram henne i ca 10-15 minuter tills hon lyssnar och har mjuknat. Ibland kan det bli längre, beror på vad jag skall göra.
Sedan travar jag ett ganska långt tag, i båda varven även på volter. Vet inte riktigt hur länge, men den mesta av tiden travar jag, då hon har dålig kondition nu när hon skall sättas igång. Innan jag börjar med galoppen så får hon både skritta och trava över bommar (4 st) för hon får sånt påskjut och blir pigg. Jag antar att hon gillar det, det är nog därför. I alla fall så blir hennes steg luftigare och det håller i sig flertal varv.
Vi rider inte så mycket galopp ännu, bara några fattningar ibland för hon tycker det är så himla kul (när hon är på rätt humör!). Jag brukar också ta 2-3 travbommar sen fatta galopp efter åt, och göra det ett par gånger.
Innan jag travar och skrittar av henne så tar jag galopp på ett hinder (okej, 40 cm. "Hinder och hinder"). Efter det travar jag av henne med långa tyglar 2 varv och skrittar av henne tills hon slutar vara jätteanfådd. :)

Hittils har det gått bra. Men nu har jag inte ridit henne på några dagar så i morgon blir det nog en hel del bus skulle jag tro, haha ;)



XOXO,
Ida

Princess of mine


Min lilla docka får stå idag också. Imorgon och resten av veckan får jag ta tag i henne igen.

Helt onödigt

Hello,
skolan vart helt onödig idag. Vi skulle kolla på en film (PS I Love you) och sen skriva en recension om den. Efter det slutade vi. Haha, inte direkt mycket att göra men ja, det gick fort. Slutade halv 2 typ.  :)
Och YEY ME, jag fick VG på matteprovet. Vi vet alla hur låg IQ jag har, så det var bra för min del. Haha.
Nu sitter jag hos katterna och ska snart dra mig hemåt.

OXOX

Endless sunday

Hejsan.

Har varit iväg och tränat ett tag, har ätit och sitter här nu. Freja får vila, orkar inte med hästarna idag faktiskt. I morgon ska hon få sig ett pass den lille grisen. Alltid lika sega söndagar.

Jag har kollat en del på sommaravslutnings klänningar, hittar så många. Jag vill ha alla pengar i världen! Men jag tror faktiskt att jag har bestämt mig, bara att börja spara pengar. Looong way to go!

Love Ida

@ sisters house

Sitter hemma hos syster och "passar" katterna. Just nu känner jag mig inte så social med dom, men dom verkar roa sig själva tycker jag. Ska snart gå hem till mormor också :)

I alla fall var det en rolig kväll hemma hos Elin med tjejerna igår, haha. Lika utflippat som vanligt. :)

Nu ska jag dra mig, ses!
OXOX


Kappereds Sofia

Aka Skorpan

Do you remember how it all began? It just seemed like heaven, why did it end?

Hello lovahs,

Har varit i skolan hela dagen, var i och för sig lediga från musiken så jag gick hem till syster och matade katterna. Slapp alltså göra det senare, skönt. Efter bilden (som var allmänt störd haha) gick jag upp till mormor och hälsade på min älskade Skorpan, hon växer så otroligt fort, är redan två månader på tisdag! Och Jonathan åker på onsdag, tråkigt men ändå skönt. För då vet jag att det inte är någon mer som ska flytta eftersom vi ska behålla Skorpan
Sen gick jag med Lovisa en bit hem. Jag fick en kjol av henne förut förresten, as söt! Vet dock inte om jag passar den, ska prova den senare. Tack sötan anyways! ♥

I morgon (är det fredag!) ska jag och Josefine fixa klart Elins 15 års present eftersom vi ska till henne senare på kvällen. Jag har faktiskt redan bestämt mig vad jag ska ha på mig, det händer inte ofta. Jag är alltid ute i sista sekund gällande klädval haha. Det ska bli mysigt i alla fall :)

Hästarna väntar och matteboken också. Tyvärr.
XOXO

RSS 2.0