Sweet dreams

Jag kan sova gott nu när jag hittat lite fina kläder som skall införskaffas. Kommer bli fantastiskt fint.
God natt!


Banana


I brist på idéer fick det bli en bananrubrik.

Hejhopp. Grått och dystert i skolan idag. Inte kul.
Slutade runt 14.50 och är hemma nu. Jag har hunnit göra svenskaläxan och väntar på thai-gryta med nudlar.
Senare ska jag longera Silver i hagen och trickträna Idomin.
_________________________________________________________________________
Idag var det "dag 10 - det här hade jag på mig idag", men jag märkte att det fanns två sådana likadana så jag hittar på en egen här och skriver istället "dag 10 - mitt favoritprogram". Torr fantasi har jag gott om.
Så alltså: Dag 10 - mitt favoritprogram.
Jag har fler än bara ett. Men absolut först kommer Ponnyakuten följande av Stylisterna, Top Model, Hollywoodfruar och Project Runway. Jag gillar Familjen annorlunda också. Nu vet ni!

Ciao.


Franska Macarons


Såhär ser mina franska macarons ut!
Jag glömde tyvärr smaksatsen (karamellfärgen) till själva brödet, så det blev vitt..
Jag fick lite smet över och då blandade jag i smaksatsen, men när de var i ugnen så rann dem ut och gick inte att få loss från bakplåtspappret. Såhär blev det i alla fall!

xoxo


Workworkwork

Bakar macarons, återkommer senare med resultatet!


Dag 9 - Min tro

Denna var nog den roligaste hittills! Ni som känner mig vet att jag typ.. avskyr religioner/heliga tecken/jesuskristus/kyrkor/gud osv. Det är så sant som jag heter Ida.
Jag tror absolut inte på någonting sånt där! Det enda jag tror på är att allt händer av en anledning.


Alven

Dag 8 - ett ögonblick. Förstår inte riktigt vad som menas. Men ett ögonblick var precis just NU, när min älskade dator fick virus och halvdog. Det vill säga alla mina över 10.000 bilder jag har där också dog. Livet är något att älska ibland alltså.
______________________________________________________________________________________

Som sagt, min dator är död nu. Sitter på lilla datan och har inga bilder här, så lär det tyvärr vara i några dagar/veckor framöver.. Men jag får bjuda på några gamla som ni nog redan sett. Melina aka Alven. Riktiga alv-öron har hon här.


God natt!


Absent-minded

Idag blir det en himla slappdag. Vaknade 08.32 av min diskreta familj. Kunde absolut inte somna om. När jag väl var vaken kände jag att jag hade huvudvärk, ont i halsen och mådde illa. Top 3 alltså.
Det enda jag ska göra idag, utanför huset, är att träna Silver i hagen. Om han inte ömmar då förstås, han blev nämligen skodd igår.

Det var väl det jag hade att säga.


Midnight passion


Denna mörkröda färgen är så himla fin.
Have to have.


Dag 7 - Min bästa vän

Jag har 4-5 st som står mig riktigt nära. Ingen sådär som jag är med dygnet runt liksom, men eftersom de är dem bästa vännerna man kan få, så är det väl egentligen bästa vänner?
Min första bästa vän var nog Elin och Sebastian. Jag och Elin har känt varandra sen vi gick på barntimmarna (typ dagis) tillsammans. Då var vi mellan 3 och 5 år gamla. Mamma och Elins mamma, båda heter Annika och Annica, kände varandra sen tidigare och sen kom vi. Sebastians pappa var vän med min pappa när dem var 7 år och uppåt, därför tror jag vi känner varandra. Vi gick också på barntimmarna, alla vi tre tillsammans.

Min andra var nog Lovisa om jag inte är ute och cyklar. Vi har också känt varandra i en evighets evighet. Tror att det var i förskolan vi lärde känna varandra (döda mig inte om jag har fel) och gick ihop som tvillingar med allt. Sen hade vi ett break runt 6an-7an och vi gick inte i samma klass, sen ändrades klasserna och i 8an började vi i samma klass igen.

Min vän Josefine är nog den sjukaste, haha. Vi lärde (faktiskt) känna varandra i 6an. Alltså bara snart 3 år. Det känns som om jag känt henne i flera hundra år. Tack vare omplaceringarna av klasserna så fick jag henne i min klass. I början pratade vi inte änns med varandra, det var nog efter halva 6an som vi blev vänner.
Lisa lärde jag känna i 8an, alltså ca ett år bara. Det var för att klasserna blev omgjorda från 7an till 8an (igen). Josefine kände henne innan så vi hade hälsat och så, jag visste ju vem hon var. Sen fick jag den muppen i min klass!
Christine har jag känt i en evighet också. Fast i 3 år så var vi inte med varandra någonting, ingen aning varför faktiskt. Sen i 7an eller så började vi prata igen och allt var som vanligt, lite mysko, haha. Nu har hon tyvärr bytt skola så vi träffas inte alls längre, tyvärr.
Julia har jag känt i.. länge. Tror att det började i kören, alltså när jag gick i förskolan typ. Nu har hon också bytt skola så vi pratar bara på facebook och träffas på loven.

Alltså jag har väldigt många underbara vänner. Alla är dem bästa eftersom det inte finns några bättre.
Finafinafina ni!

Christine i Uddevalla när vi väntade på Johaaan!


Jag och Josefine.. och min fot.
2009 hemma hos Elins slumber-party.

Josefine på stranden när vi var på Brattön 2009.

Min fina vän Josefine i somras.

Haha. Sebastian för någon månad sen.

Elin och Josefine för ett tag sen.

Jag och Lovisa i 3an (?).

Julia förra sommaren.

Jag hittar tyvärr inte en enda bild på Lisa...


Dag 6 - Min dag

Tjeeenare mannen. Idag har jag varit i skolan från 08.30 till ca 13.45. Hade ingen EV så vi slutade tidigt. Traskade upp till mormor (som bor precis utanför skolan, jag kan liksom se in i mitt klassrum från hennes fönster). Eftersom hon ligger på sjukhuset så tar vi hand om hundarna. Gick ut med dem, gav de lite mat och pysslade lite. Dregglade över hennes The Bridge väska, ge mig!
Mamma hämtade mig och vi fixade i stallet sen åt jag Paella. Nu sitter jag här och ska snart spela sims. Josefine skulle ringa till mig och ge mig glosorna runt halv 4, men hon har inte ringt och nu är hon och tränar.. I-landsproblem. Just det, innan jag ska spela sims så ska jag beställa lite kläder, woho!


Bild från arkivet. Fotad någongång i december/tidig januari.


Cause it's strong and it's taking me over.


Jag och Idomin förra året.
Idag slutar jag kl 15.55 vilket resulterar i att datan prioriteras bort. Silver skall longeras, Idomin ska tränas löst och jag har (förmodligen tyvärr) läxor och plugg att syssla med.
Ciao.


Dag 5 - vad är kärlek?

Kärlek är.. skor, kläder, hästarna, villma, musik, pärlor, ringar, kakor, leopardmönstrat, kameror, JOHAN PALM, min säng, walkincloset's, sims, fikapauser, sommarlov, Odd Molly, Abercrombie, inställda lektioner, ostkrokar, inspiration, MINNAH KARLSSON, cheerleading, pengar, "nh", mössor, skridskor, peacemärken, snökulor, fint väder, höga hinder, textilpennor, té, minnah-klänningen och soffan. 

Det finns så himla mycket som är kärlek. Detta är nog det viktigaste för mig tycker jag. Det som är understrykt är fina idoler. Fast det förstod ni nog.


Don't forget to look before you fall


Tjenare amigos.

Idag har jag haft fullt upp! Tränat hela dagen känns det som. Men så kan det ju vara.
Tisdag och onsdag är alltid fullproppade (med allt möjligt!) så det är inte direkt så att jag har tid att fota eller något. Tyvärr. (Förresten, dag 4 - idag har jag ätit fiskbullar! Mitt rekord är 42 st, orkade tyvärr inte slå det rekordet idag..).

Måste bara säga att Elin sa dagens idag. "Din blåsa måste vara enorm!".
Rolig prick den där smurfen.

xoxo


Convis

Idag körde jag på converse. Finns inga bättre skor än dem!
Det fick bli mina helt gråa.

Snart vill jag inviga mina Chipies också. Snälla, kan det inte bli sommar? Vår åtminstone.

Jeansshorts, bruna ben och convisar. Halleluja-moment.


Dag 3 - Mina föräldrar

De är som vilka föräldrar som helst.
Mamma (Aka Annika) jobbar på Mölndals Sjukhus och älskar Odd Molly (hehehe). Pappa (Aka Roger) jobbar på något inom Volvo och älskar antika möbler. Så hela vårat hus är bara gamla möbler. Tro det eller ej. Känns lite som man lever i 1700-talet. Just to accept. Mitt rum är hyffsat nytt, det är bara ett antikt skåp och en antik spegel här. Mer än så kommer inte in!
De har tre barn (Lina, Rasmus, jag). Vad ska jag säga? SÅ HIMLA OINTRESSANT!
Lite såhär ser de ut. Okej, pappa ser inte riktigt ut sådär. Men han ser typ ut som mig. Fast kille. Haha.

Lina kom med på ett hörn också.


Inspiration


Kände att det kunde behövas.
Bild 1: Några av mina fina ringar och lite söta smycken till det.
Bild 2: SKOR. Älskar dem hela bunten.


Im gonna hit this city


Villma får stå för bilden idag.

Idag vaknade jag kl 10, skönt att vara vaken hyffsat tidigt för en gångs skull.
Skulle tränat Idomin, lite Seven Games och mamma skulle fota, men Lina ringde och sa att hon skulle ha match. Jag var ju bara tvungen att åka dit och kolla lite, haha. Nu sitter jag och har precis ätit frukost (ja, ni hörde rätt) och lyssnar på musik.
Har hittat en jättesöt Odd Molly klänning också, ska se om jag kan försöka locka mamma lite. Underbart gullig. Måste bara ha den.

exoh


Perfection


Jag måste investera en sådan här skönhet.
Jag vill ha den leopardmönstrade, men någonting säger mig att den svarta är mer användbar.
Sant, men hur kul är det med svarta kläder hela tiden?

Jag får fundera på detta dilemma.
Det lutar mest åt leo, men den svarta till vänster är himla fin den också.
Vilka skor jag skall ha till har jag nog redan bestämt, ett par perfektions-skor som nästan inte går att beskriva. Jag tycker att dem är så jättefina! Tror att ni sett dem redan. Från Modekungen med fransar på, vet ni vilka jag menar? Dem vill jag ha.


Dag 2 - Min barndom

Vad ska jag säga om min barndom?
Jag älskade våran lägenhet/radhus som ligger i Olofstorp (där mormor och min syster bor nu, min syster bor i lägenheten brevid våran gamla!). När jag var 3-4 år så flyttade vi därifrån och jag kom ihåg att jag verkligen inte ville. Jag grät verkligen, vem ville bo på denna ruttna gården? Inte jag i alla fall. Fast det blev ju rätt bra till slut.

Jag strosade mest runt på ängarna runt omkring våran gård (tills där byggdes hus), var för det mesta i stallet och levde livet tror jag. Jag var väldigt ofta hos mormor minns jag (hon bor mittemot min skola, 5 minuter härifrån), och hjälpte henne med hennes hundar och kennel. Där lekte jag när jag var 2 tills.. nu, typ. Jag kommer ihåg att jag fick hennes (min) hund Ronja två veckor innan hon dog. Underbar hund. Det var kul så länge det varade i alla fall. Mormor betalade henne men hon sa att hon var min, lika glad var jag för det.

Lekte apmycket med min vän Lovisa när jag var mindre och alla blandade ihop oss och trodde vi var tvillingar! Därför fick vi idén att vara siamesiskatvillingar på maskeraden i 3an.

Jag och Lovisa på maskeraden i 3an (tror jag).

När jag blev lite äldre spelade jag jättemycket Sims både hos Lovisa och även hos Elin. Det gjorde vi varje onsdag innan vi skulle gå till kören och sjunga, jag och Elin. Det var tider! Jag och Elin kollade alltid på Hannah Montana kl 14.35 på Disney Channel efter skolan. Kommer ihåg vartenda detalj. Vilka freaks vi var i Hannah Montana. Men det vill vi mest förtränga.
Jag minns att jag var himlans mycket med Lina också, en annan kompis som jag inte pratar med alls nu för tiden. Vi var exakt lika hyper båda två. Skogsmullar kan man också se det. Hon bor också på en gård, fast 10 minuter härifrån kanske. Vi åkte alltid fyrhjuling på deras åker och jag minns hur skämmigt det var när jag råkade köra ner med deras mini-Jeep i diket och förstörde fårstängslet! Fy.

Vi lekte alltid med "smådjur" som vi kallade det, leksaksdjur alltså. Jag har forfarande mina 3 lådor med dem under min säng som jag sitter på just nu! "Ska vi leka med smådjur?" - alltid samma fråga och alltid samma svar. Goggos spelade vi också, det är ju fortfarande roligt faktiskt. Jag har till och med kvar min påse med runt 300 goggos i skåpet kvar. Vi hittade en kattunge i skogen och tog med den hem, den fick bo i Linas träbåt hon hade på tomten och vi matade den med hennes katter Ida & Emils mat. Sen rymde den och då var vi jätteledsna. Vi lekte alltid mammapappabarn i hennes limegröna trädkoja och drack te där uppe. 

Det var roligt i alla fall, jag följde alltid med henne hem för då fick vi åka skoltaxi och betala 10 kr. Det var med Elins morfar vi åkte då. Jag var lika excited varje morgon jag skulle med henne hem för då fick jag ta med mig en 10a!
Fast det var ju i 3-6an och det var ju inte sådär jättelängesen.

Min klass i 3an.
Jenny (lärare), Jesper, Sebastian, Antte, Marcus, Niklas P, Alexander, Georg, Andreas, Niklas, Jonathan, Kevin, Noah.
Jag, Lovisa, Lina, Maja, Emma, Nadja, Jonna, Elin.
Hoppas det är okej för er att jag lägger upp detta, haha.


Vet inte riktigt vad jag mer kan säga. Minns mest när jag gick i 3an, 4an och 5an, det har nog varit dem roligaste åren!


Everything you do is superduper cute, and I can't stand that


Lite inspiration som jag fotade häromdagen. Bilderna på undre bilden är från Panduros vår/sommarutbud.

Jag har kommit in i en sån där beroende-av-ett-band-period. Just nu är det NeverShoutNever, igen. Galet bra låtar. Kommer ihåg att deras låtar var det enda jag lyssnade på i 7an. Tror det var i 7an i alla fall. Aa, och Johan Palmis såklart, men det behöver jag nog inte änns nämna <3

Dags för mig att spela sims. Spelar på en mamma & pappas barnbarn. Alltså tredje generationen. Det går framåt.


Heartbeats

Denna blusen var det jag fick i ansiktet i morse. Från H&M.

Lite dåliga bilder, men ni ser nog.
Nu ska jag vänta tills mamma kommer hem för hon har köpt en sats så att jag kan göra semlor igen!
Mumsi.


En äkta lördag..

..börjar med sovmorgon.
Ja, jag somnade med huvudvärk igår och vaknade med det idag. Jag vaknade runt 10-11 och försökte somna om så att den skulle försvinna, men det hjälpte inte. Så jag vaknade (13.15) av att min syster kastade en påse med min blus på mig. Haha. Sen åt jag en fralla med henne och nu sitter jag här.

Mitt rum är städat också, mirakel! Jag rensade bort fula nallar (utom min samling av Bukowski) och allt jag hade på mitt skrivbord. På skrivbordet står bara RG Bengtsson autografen och alla sims-spelen. Mitt rum blev plötsligt jättestort.
Före och efter:
Detta var taget i förrgår, idag var det MYCKET stökigare. Min garderob hade spytt och var helt tom eftersom alla kläder var på golvet.. Men nu är det fint!


Dag 1 - Om mig

Ja, då kör vi. Dag 1, om mig.
Själv tycker jag detta är ganska ointressant, men det är nog för att jag kan allting om mig själv redan.

Jag heter Ida Emma Lovisa Persson, är 15 år och 6 ½ månader gammal. Född den 4 juli. Jag bor i utkanten av Göteborg på en gård med tre hästar, en hund och en sköldpadda. Ja, självklart med familjen också. Som består av mina 2 syskon och 2 föräldrar. Varav ena syskonet (Lina) har flyttat.
Jag har haft djur, speciellt hästar, omkring mig sen jag var nyfödd skulle jag tro och har ridit i stort sätt hela mitt liv. För tillfället har jag Silver Lad, Freja och Äppelbo Idomin i hästväg.

När jag var mindre gick jag i gymnastik rätt länge, det roligaste som finns! Har även gått i Jazz/streetdance i 2 år men jag slutade pga att jag skulle börja i fotboll (?!). Sedan slutade jag fotbollen för att jag flyttades upp en grupp på ridskolan och red på samma tid och samma dag som fotbollen. Efter det slutade jag fotbollen för att det var otroligt tråkigt och jag var ju rädd för bollar så jag vet inte vem jag försökte lura.
Jag gick i cheerleading ganska nyligen, i ca 1 år - 1½ år men jag slutade för att vi köpte Silver. Jag tänkte faktiskt börja nu igen till hösten för jag saknar det galet mycket!

När det kommer till hästarna så är jag ingen sådan där vanlig Svensson som hoppar och dressyrtränar med min fina tävlingshäst liksom. Jag tycker om NH (Natural Horsemanship) och hur man arbetar med hästen på det sättet. Jag följer ingen speciell metod, men har fått ganska mycket inspiration från Pat Parelli, annars gör jag mycket själv. Kommer på det sätt som känns bäst för både mig och hästen. Det finns även några bilddagböcker som jag följer och har fått inspiration därifrån också!

Fotografering ligger mig tätt till hjärtat också. Köpte min första digitala systemkamera, Olympus E-330, sommaren 2009 men den sålde jag i September 2010 för att jag fick en ny i födelsedagspresent på min födelsedag samma år. Det var då jag fick Nikon D5000 som jag nu fotar med.

Musik då. Det är också nästan det bästa som finns. Jag lyssnar för det absolut mesta på Minnah Karlsson och Johan Palm. Men det blir även en hel del annat så som Paramore, Papa Roach, BrokeNCYDE, MCR, 30 seconds to mars och musik i den stilen.

Jag har världens kärlek till skor och kläder. Obeskrivligt alltså. Sen älskar jag sushi, cola, ringar, pärlor, sköldpaddor och nästan allt annat i hela världen. Skolan är det värsta jag vet förresten. Men det visste ni nog redan.Det var jag det!


Bara en rolig grej

Eftersom jag skriver så himlans ointressant nu för tiden så tänkte jag köra en sån här tuff lista. Tufft va?
Vi börjar i morgon! (Eller idag, beror på hur man ser det)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min barndom

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – Mitt rum

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min favoritpryl

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Nightynighty


Härmed säger jag godnatt.
Hade tyvärr ingen annan spännande bild.
Kan i och för sig inte påstå att denna är särskilt spännande. Kanske.


Cause you're just my type, oh nananana.


Detta skulle jag vilja ha från H&M. Halsandet (129:-) och den högra toppen (69.50:-) skall absolut få bo hos mig. Halsbandet är ju att döda för. Gudomligt.
Fast nu sätter huvudvärken igång igen, ska nog sova lite. Jag har nog kollat klart på kläder för idag!


A&F

Den snälla postgubben knackade på dörren i morse. Han hade paket till mig! Glad blev jag ju självklart.
Nämligen min efterlängtade Abercrombie & Fitch kofta. Den är perfekt! Fin va?


Hang with me

Såhär fick det bli. Världens skönaste kläder, mjukis alltihop. Jag är ju faktiskt sjuk.

Oversize tröjan är från Monki.
Kjolen har jag fått av Lovisa.
Tightsen är från Rut.


I MADE IT!!!!


Jag klarade scorpion/backcath ouppvärmd!!!
(Don't try this at home, typ..)


Let's get freaky now

Tacksamhet har vi nog absolut inte för mycket av i detta huset. Jag lagade spagetti och köttfärsås till mig och pappa, kanske rasmus också men han brukar ju inte räknas.
Pappa äter 7 mackor i stället och när rasmus kommer hem så äter han stekt potatis. Det var tacket?
Ska aldrig laga mat till dom igen, otacksamma äckelmänniskor. Spyr på dom.

Jag kände för att skriva "dom" och inte "de/dem" idag.


FAQ


Jag har fått några likadana frågor det senaste, om vilken kamera och vilket program jag redigerar mina bilder i.
Jag fotar med Nikon D5000 och kitobjektivet på 18-55 mm. Jag brukar inte redigera mina bilder, men om/när jag gör det så använder jag Photoscape. När jag väl redigerar brukar jag överdriva och lägga in effekter som "antikt foto", det har ni nog märkt.
Ibland glömmer man att det faktiskt är kameran som tar bilden, inte redigeringsprogrammet!

Så, nu vet ni :)


I, I'll get by.

Jag gick faktiskt hem efter SO:n förut. Gjorde min egna idrottlektion, sen SO och sen gick jag hem. Mitt huvud höll på att sprängas och det är migrän. Jag skulle stannat, men jag hade inga migräntabletter (dem är slut) så jag var tvungen att släpa mig hemåt. Jag har med mig alla böcker som behövs resten av torsdagen och hela fredagen så det gör ingenting om jag stannar hemma imorgon, jag missar inget.

Alice i Underlandet spelades just på min dvd. Älskar den filmen, världens bästa! Jag har nog sett den minst 20 gånger. Såg den runt 4 gånger på bio tror jag, haha.
Hursomhelst.. Idag ska jag bara plugga massor, kanske fota lite och äta ostkrokar. Appropå ostkrokar, visste ni att Catharina (tror jag hon hette?) i "Sommar i Sverige" är Maria Montazamis syster? Det är därför dem pratar likadant! Det fattade inte jag förräns igår.

Okej, nu dunstar mitt huvud snart.


Oh hell no, hold my gun

Åh, att en människa kan få en annan människa på sånt dåligt humör är ju rena rama döden. Om man fick slå någon riktigt hårt så hade jag utan tvekan gjort det just nu. Eller straffa någon är ännu bättre.
Men äta och sova består min kväll av. Så får det bli.

"Vänta lite! Intresseklubbens smurfar hissar flaggan" tänker ni nu.
Äh. God natt.


Got to work it


Sitter med första skolarbetet för 2011. Jag har nämligen inte orkat ta tag i det förräns dagen innan, typiskt mig.
Idag var vi på inspelningen av Postkodmiljonären och jag var tyvärr med i bild HELA tiden, båda programmen. Men grymt kul fastän man inte gjorde så mycket. Det var häftigt i alla fall!

Måste nog forstsätta nu, har egen idrottslektion imorgon, första lektionen på hela dagen. Ugh.


You said everything was slipping right out of our hands


Usch vilken konstig dag. Känns inte som om jag haft en enda rast, full rulle hela dagen. Typ 10 lektioner i skolan och sen när man kommer hem så står kärran med 100 st höbalar på gården - SURPRISE! Nu är höet inne i alla fall. Jag har inte ridit idag eftersom det är överdrivet halt. Det skulle nog inte änns hjälpa med broddar på Silver tror jag.

Imorgon ska våran klass vara med på TV, vi ska sitta som publik i Postkodsmiljonären. Otroligt skönt eftersom vi slipper vara i skolan, onsdagen är den värsta dagen också! Lycka.


Oh Em Gee

Just nu sitter jag troligtvis i skolan, eller är nästan påväg hem. Det första jag ska göra är att gå ut till stallet och rida, ingen höjdare när det är halt och slaskigt. Men det måste göras och just därför har jag ingen tid till datorn idag, hörs i morgon igen!

pussar


This is what I want s/s 2011

Måste meddela er att jag köpt en Abercrombie&Fitch kofta nu, längtar sååå tills den (och blusen från H&M) landar i brevlådan!

Men nu tänkte jag visa vad jag vill ha på resten av min lista. Första önskan är avklarad. Nu till de alla andra!

1. Friis & Company kilklackskor
2. Balenciaga Weekender (!)
3. Elin Kling for H&M shorts
4. Caia of Sweden väska
5. Jeffrey Campbell Litas
6. Day Birger Et Mikkelsen blus
7. Filippa K skinnhandskar
8. One Teaspoon T-shirt
9. Monki kjol

.. Och massor med Abercrombie och Odd Molly, men det behöver jag väl inte änns nämna?
Det är ju så självklart.


Probably would'nt if I could.

Kan det bli bättre? SKULLE INTE TRO DET!
Elin Kling for H&M.

Kärlek!


Creations shows me what to do

Detta lilla armbandet gjorde jag för några minuter sen. Brukar verkligen inte tillverka något i Khaki-grönt eller använda kläder i den färgen, men jag gillar armbandet. Just för att det är så enkelt. Jag hade en baktanke bakom detta, jag vet vad jag ska ha för fina kläder till. Älskar att planera!
 


My new white room

God morgon! För min del.
Idag har jag redan hunnit träna Idomin, fotat, ätit frukost & semla och nu sitter jag här.

Letar runt lite efter inredningssaker till mitt rum. Det skall vara helt vitt och jag skall ha en walk in closet, sedan vill jag gärna ha några fina klädställningar att hänga lite kläder på. Hittade det på Åhlens för ca 400 kr. Jag skulle vilja ha två sådana. Två vita hyllor från Ikea till mina skor skall nog också få plats! Vi får se hur det blir.

Från Åhlens, 395:-


Miley Cyrus feat Rock Mafia

Obsessed i denna låten.


LGKBETM

-Lady Gaga taught me Its okay to be different.
-Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks.
-Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.
-Eminem taught me that life is hard but you can make it through.
-Taylor Swift taught me not every guy/girl is going to treat me right.
-Michael Jackson taught me to always love the people around me.
Music taught me how to live ♥

 


Semla

Hästarna är inne och snart ska jag ut och trickträna och pyssla lite med Idomin. Får se om jag rider Silver eller inte. Freja får nog bara borstas lite.

Men först ska jag äta! Vi ska äta tacos och till efterrätt ska jag göra egna semlor. Eftersom jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN avskyr mandelmassa så ska jag ha vaniljkräm i min. Grädde är okej, men inte till överdrift. Förra året såg mina egna semlor ut såhär:

Fotograferad med Olympus E-330 (bilden är kopierad från min bilddagbok)


Pink heartbeats

God morgon!
Började denna dagen med att beställa hem en blus från H&M,
eller det var egentligen Lina som beställde den åt mig.

"Vid modell i chiffong med volanger och knäppning upptill." Det kan man ju kalla.. perfektion.
Jag har velat ha den länge, men har inte köpt den (fråga inte varför),
och nu fanns det bara min storlek kvar, och på rean.
Kan inte bli bättre! Skulle nog komma vecka 3 tror jag.


Me waaaaant

FULLKOMLIGT ÄLSKAR ABERCROMBIE.

Speciellt halsduken och jackan. Och jeansshortsen.. Och klänningen.
(Bilderna till kollaget är härifrån.)


Prinsen


Kommer nog uppdatera mest om hästarna här faktiskt.
Har tröttnat lite, men jag vet att det finns några som
vill veta hur det går för mig och Silver, så det blir nog mest hästarna.
Tråkigt för vissa, menmen.


Out of words


Just to update ya

Jag har verkligen ingenting att berätta om. Eller jo, jag har varit hos mormor idag och sett min fina hund för sista gången. Helt sjukt, men sant. Fotade henne en massor men det är ju hundbilder, hur kul är det att kolla på? Mest för att ha dem som minne.

Vi hörs nog i helgen, då ska jag allt ha hunnit fota lite tror jag.


.

O-t-r-o-l-i-g-t irriterad så det är bäst att jag är tyst.
Har spelat sims sen jag kom hem, och lär fortsätta med det hela kvällen.

ciao.


They are here

Mina fina KMB har kommit. Hurray!
De invigs redan imorgon.


There's no road to get to your heart.


Opeppad dag på Universeum. Jag och Lovisa orkade inte göra uppgifterna man skulle så vi sprang runt och åkte upp och ner i alla hissar, nästan hela tiden. Hittade lite roliga dörrar att gå igenom, mycket uppskattat.
Nu är jag värd att spela sims (vem är inte?) för att få upp humöret lite grann.


I'll make you bloom like a flower you have never seen


Oh well.


"Who cares?" - "You do, stupid."


Lite från vad jag fotade igår.
Imorgon börjar mitt inspärrade liv igen. Kommer inte uppdatera någonting här, för jag kommer verkligen inte hinna det. Har ångest redan nu inför alla proven, egna idrottslektionen och simningen. Men jag tar det som det kommer.
Jag tänker faktiskt inte säga "förlåt för dålig uppdatering" för jag uppdaterar bara då jag hinner och har lust. Just nu har jag varken eller. Förlåt för mitt dåliga humör däremot. Jag har ångest, det är därför.

Pussar.


Gonna start something new

God morgon!
Jag ska ut till stallet och njuta av min sista lovdag och tänker därför inte geeka mig vid datorn hela denna dagen. Ha det bra tills ikväll så hörs vi då, om inga tidsinställda inlägg dyker upp förstås!

Pussar


I'm falling in love with Minolta

Just nu är jag sådär överflummig som man inte får vara egentligen. Sitter och slevar i mig nutella och har snart ätit upp halva burken (dvs 350 gram), det är nog därför!

 Jag byggde en fotostudio förut, skulle fota mina fina ringar och min sköldpadda ville också blir fotad lite. Sedan pillade jag lite med min analoga systemis Minolta Dynax 3000i. Är helt kär i den.
Förresten. Jag har aldrig sagt att jag är normal.


Såhär såg det ut.


Today I'm wearing this..

Mysfaktor är min grå kortärmade kofta. Idag skall jag bara vara hemma.
 
Munkkofta - JC för 2-3 år sen.
Linne - H&M
Shorts - Zara
Strumpbyxor - H&M
Ring - Fick den av mamma för någon månad sen.
Inget smink och utsläppt hår, äkta Ida-day.


Ni kommer hitta oss i hamnen för allt vi gjort


Såhär ser min bakgrund ut på min misshandlade mobil. Den mobilen tål allt efter att ha varit i Josefines onda och otekniska händer! Den bästa mobilen som skapats på denna jord. Jag har haft den i mer än 2 ½ år och den överlever allt verkligen, älskar den så himla mycket. Jag använder inte min mobil mer än att ställa alarmet på morgonen så den duger utmärkt. Finfint!

God morgon.
Idag skall jag se om mina skor har hamnat i brevlådan och sedan skall jag chilledillerilla hela dagen. Fota lite kanske, men vädret är ju sådär roligt. Kanske får hitta på något att fota inomhus, till exempel today im wearing this om någon skulle vara intresserad. Det är ju inte det lättaste att fota när jag vet hur jag vill ha det!

 
Just nu har jag tagit ett dressyrpass med Sillepille. Tänkte faktiskt införskaffa mig en dressyrsadel till honom. Han går så himla fint i dressyren nu att jag är rent utsagt chockad! Måste nog kunna hitta någon begagnad. Vill helst ha en märkessadel, bortskämd som jag är, men jag har ju redan en fin (Nelson Pessoa ♥) till honom. Får fundera på detta lite.

Pussar


The taste of your honey is so sweet
Väntar på fina gäster.
Luminelle (Yves Rocher) och H&M's Watermelon & Mint pryder mina läppar idag.
Ah, jag spårade ur lite i slutet. Tänkte att vi avrundar där, höhö.


Today I'm wearing this..


Klänning H&M
Tights H&M
Skor H&M
Väska Lindex (..tror jag)
Halsband H&M
Renring Scorett
Guldig nitring Dazzling
Guldig leoring Turkiet
Tenn-ring/riddarring Georg Jensen
Och rött läppstift från Yves Rocher

Det blev en ganska lång lista. Men detta har jag på mig idag hursomhelst.


Mina fina täckade hästar


Freja och Idomin i juni 2009.
Fotade med samsung digitalkamera.

Eftersom det regnar en massa idag, så tänkte jag att även Freja och Idomin skulle ha täcke. Silver har alltid det eftersom han blev rakad innan han kom hit. Freja & Idomin har himlans tjock päls så dem behöver verkligen inte vintertäcke, så jag tog på dem regntäcken istället. Idomins är limegrönt (bilden) och både Silver & Freja var rädda för honom, haha. Freja har mörkblått täcke, Idomin har limegrönt och Silver har mörkblått med lite brunt nere på kanten.

Freja ser verkligen ut som en HÄST när hon har täcke (för att hennes feta mage inte syns) och hon springer jättefint och beter sig som värsta araben. Böjer nacken så fint och får världens största näsborrar. Hon kan om hon vill, hennes steg är enormt snygga. Så himla söt! Ska bli intressant att se hur länge hon kan ha på sig täcket förstås, hon är mästare på att få det ett varv runt sig och stå på det när man kommer in till hennes box.


Spread my wings and make me fly


Jag hade förövrigt denna fina klänningen från Monki på mig idag.

Ibland blir man irriterad. Ganska ofta faktiskt.
Som ni vet, så köpte jag ju mina KMB skor typ runt den 20 december eller nåt. Ser det ut som om jag har fått mina skor? Nej, inte direkt. Vi har inte änns fått något sms/mail att dem har kommit fram till affären där vi skall hämta dem. HALLÅ VAD HÄNDER?-känsla typ.

Är trött på att ha fått vänta i cirkus 15 dagar nu, riktigt irriterad. Kommer dem inte på måndag så slår jag nog ihjäl någon. Oj nej kanske inte riktigt, men ville bara att ni skall förstå känslan om hur irriterad jag är.

Skall kika vidare på Let's Dance och försöka äta Nutella nu,
ciao amigos.


Gotta love those shoesMitt internet har krånglat lite, men jag har hur som helst köpt mina fina skor idag. Jag väntade med att köpa träskorna eftersom jag inte kommer kunna använda dem på länge.
Det fanns inte puderrosa i 36, så jag fick köpa svarta. Jag kommer nog helt klart köpa de puderrosa också, för dem är mycket finare i verkligheten! 
Skjortan fanns inte, men Allums H&M är ju ganska liten, så det är inte så konstigt. Men jag är lika glad för det!


Would you love me long time?


Klänningen är från Forever21 (för längesen!), skorna är från H&M och väskan är också från Forever21.

Många tycker att det är ganska fult att ha samma/liknande färg på skor och klänning/topp/tunika, och tycker att det kanske är lite "övermatchning", men jag tycker det är hur sött som helst. Och vita tunna strumpbyxor till det, lovely!

Ifall träskorna från H&M inte passar mig (jag känner på mig att dem inte kommer göra det), då ska jag köpa dessa puderrosa i stället, helt klart!


Some kind of awesomeness


En oredigerad halv-egobild får ni idag. En gammal sådan! Från augusti om jag inte är ute och cyklar.

Just nu lever min dator för tillfället. Snart dör den pågrund av batteriet.
Idag har jag varit i stallet hela dagen och nu sitter jag i soffan och kikar på burken.
Imorgon skall jag och mami till H&M för att köpa min skjorta och mina skor (om dem passar)!

Hugs.


Bara jag som drunknar?


Allt detta är från Modekungen.
Väska, shorts, tröja, jumpsuit, skor och berlock (till halsband).
Jag skulle vilja ha alltihop, speciellt shortsen och väskan!

Har ni någon favorit?


Vilodag

Hej mitt i natten!
Min dator är inte som den ska för tillfället, den stänger av sig och visar konstiga texter osv. Så jag tänkte att den skall få vila lite imorgon, den har stått på dygnet runt i två veckor nu eller något. Antingen hörs vi från min lilla dator eller inte alls, tyvärr. Kanske har fixat något tidsinställt inlägg, det får ni se då!

God natt, ska upp tidigt imorgon och släppa ut hästarna.


My turtle goes hightechDet har gått lite segt idag. Jag har faktiskt gjort en hel del fastän jag är sådär konstigt sjuk. Jag har skottat hela uppfarten, alla trappor, till stallet, till puben, till källaren och till brevlådan. Sedan har jag tränat Silver och nu sitter jag och Villma och nördar oss vid datan. Hon är mest intresserad av alla lysande knappar på den, haha.
Nu la hon sig bakom den eftersom det kommer värme därifrån, åh så sött.

Denna dagen tillbringas nog dregglande framför H&M's hemsida och äta glass ska jag också göra. Vill gärna beställa skjortan och skorna från H&M, men jag vet inte om man kan betala med presentkort om man beställer online. Sedan vill jag ju gärna prova skorna innan jag köper dem!
Oj vilket långt inlägg det blev nu. Inte min stil! Ledsen för det.


Superponnyn


Kärlek till bilden och min fina ponny.


Lanvin for H&M


Kikade lite snabbt in på H&M's rea nu mitt i natten.
En Lanvinklänning fanns där! Dock inte i min storlek kvar.

Nu skall jag sova!
God natt.


I think we kissed, but I forgot


Ligger i min lilla, mysiga, obäddade och varma säng tillsammans med musik på högsta. Jag har precis bytt header, ändrat lite färger, bytt lite texter, länkar och sådär. Jag ville ha lite ljusare färger (grönt) nu när det är vintern för jag insåg precis hur långt det är kvar till sommaren! Jag är nöjd med headern förresten, den passar mig.

Dags att fortsätta spela hög musik innan det blir sängen!


Spring Season 2011

Jag har hittat två godbitar som skall få följa med mig hem och flytta till min garderob.
Sandaler (träskor) och en läderskjorta. Eftersom jag har presentkort så blir det ju gratis för mig!
Jag hade även velat ha ett par låga fina skor också (finns i puderrosa och svart), men det har jag inte riktigt råd med.

Så nästa gång mitt besök till H&M blir av, så följer dessa två med mig hem!
 


Todays


Kofta - Odd Molly.
Tunika - Odd Molly.
Jeansleggins - Lindex tror jag.
Ring - Scorett.
Skor - MARC shoes.
Jag har hunnit vara en sväng på Allum idag, därför hade jag för ovanlighetens skull inte pyjamas på mig. Fick bli någorlunda myskläder i alla fall eftersom jag inte orkar anstränga mig.
Min lilla mini-magsjuka är värre idag än någonsin. Kräks när jag ser mat, inte okej.

Hela denna eftermiddagen skall jag tillbringa framför TV och dator.
Inte änns Voltaren hjälper idag, fy.


Idaho design

När Josefine var här förra veckan någon gång, så pärlade vi lite. Som vanligt alltså.
Jag fick gjort ett fint handsmycke och ett halsband som jag nog glömt visa er.Ett hjärthalsband och ett kedjehandsmycke. Det är i alla fall vad jag gjorde senast!


Mina efterlängtade KMB

God morgon! Jag skulle morgonfodra hästarna idag, men klockan ringde aldrig fastän jag ställt två larm, så jag vaknade nu. Känns mindre bra kanske.

Hursomhelst, fick ett mejl igår från Schenker att mina KMB är påväg! De är ju så försenade så jag blev jätteglad. Trodde att jag inte skulle få dem änns! Det skulle ta 2-4 arbetsdagar eftersom dem skickades igår. Jag beställde dem den 20 december. Dåligt med så sen leverans, men jag får ju mina finisar i alla fall. Det är kärlek.
Ni kan beställa dem HÄR! 


Leopard

Tittade igenom arkivet igår. Fått lite inspiration från mig själv faktiskt. Min jeanstunika med vita knappar har jag bara använt offentligt en gång. Sedan har den hängt i garderoben, har inte bestämt mig för om den är fin eller ful.
Min fina leopardsjal har jag inte heller använt särskilt flitigt under 2010.
Några gånger i somras bara. Kanske borde ta fram den igen, söt är den allt.
Lite såhär såg man ut med den runt halsen och fulfina jeanstunikan.


Baka baka liten kaka


(Fotad med Olympus E-330)

Jag ska precis börja baka. Tänkte baka choklad-tebröd (med choklad, russin och nötter) eller kladdkaksrutor med after eight och valnötter. Jag har inte bestämt mig, kanske ska baka både och? Nej, jag orkar nog inte det. Får nog bli kladdkaksrutor faktiskt, mitt egna recept. Mums! 
Inget tidsinställt inlägg.


I don't have time to go round and round and round


Dessa två bilderna är jag ganska kär i. Älskar att det är bokeh i för/bakgrund,
speciellt den undre. Fotade dem i somras.

Idag tar jag en liten paus härifrån. Jag har inga nya foton eller inspiration till att fota och det leder till tråkiga inlägg. Fast detta är ju bara idag, och jag kände att jag inte ville sitta så mycket vid datorn just denna dagen. Så kan det vara ibland.
Idag är det alltså tidsinställda inlägg - endast! Imorgon är jag tillbaks och gör online-inlägg igen,
oroa er inte.

Ha en bra dag!


Design my new room

Idag börjar jag bygga/designa om mitt nya rum! Jag och mamma skall till IKEA idag och handla lite saker.
Just nu ser det ut ungefär såhär som på bilden under (plus en stor garderob bakom mig som inte syns).

Allt det röda skall bort, det ska vara helt vitt! Ny säng, ny garderob (ev. walk in closet eller en annan grej jag funderat på), nya gardiner, inget skrivbord och bort med de flesta postersarna. Det skall alltså bara vara vitt och innehålla garderob, säng, nattduksbord och mediahörna (syftar på min kamera och tillbehör).
 Simpelt och stilrent, det gillar jag.
Frågan är ju bara, kommer jag trivas?
Jag tycker om när det är lite färg och mysigt i och för sig, vitt är så rakt, om ni förstår vad jag menar. Men det är ändå fint med vitt.

Tidsinställt inlägg. Jag sover nog fortfarande.


My life on a stick

(Världens tråkigaste rubrik)
Varför är det så mycket unika besök idag? Något speciellt som hänt? Det har jag faktiskt inget emot alls :)
För tillfället går det inte att ladda upp nya bilder förresten. Åh vad arg jag blir på blogg.se ibland!


Rutor och fransar

Modekungen har ju allt man kan tänka sig. Jag vill jättegärna investera hela deras skolager innan sommar 2011. Det hade inte varit helt fel. Jag fastnade mest för de svarta med fransar och öppen tå. Kärlek.
Detta vill jag ha i alla fall.
Balenciaga Weekender, Scottish-klänning (Modekungen) och Frills-klackskor (Modekungen).
Väskan är dock waaaaay out of min plånboks innehåll, tyvärr. Fast den är riktigt fin.


Just as I say "move on"


Mina tre finaste små väskor.
Röda är från H&M, svarta från Lindex eller Kappahl
 och den bruna är från Ullared, faktiskt. (Men jag har stylat om den lite).

Usch. Är nog magsjuk, men är inte riktigt säker. Jag satt i 1½ timma och försökte få i mig en torr fralla med en ynklig ostskiva på, nu känns det som om den mackan inte vill vara kvar i magen längre. Blöhblöh, tycker inte om sånt. Jag känner själv att min mage är helt tömd, den kurrar och jag är allmänt smal! Hoppas det går över (inte att vara smal då förstås!).
Det kommer nog komma upp några roliga kläder/skor godbitar idag, eftersom jag inte har så mycket att göra.
Ska ni hitta på något speciellt idag? Något bättre än att ligga och kräkas med mig alltså..

Ha det gr8 m8s.


Do you wanna sleep in my closet forever?


Även fast jag har gått back -150:- denna månaden, så måste jag få tråna lite, eller hur?
Hittade dessa underbara på Nelly. Och vad ska jag säga? Jag är kär!
Finns även i svart, dem kostar dock 699:-
De grå är min personliga favorit faktiskt. Nästa månad skall dessa nog få flytta in i min garderob. Om jag inte hittar något annat jag vill ha, förstås.. Tyckte dem skulle vara jättefina till min nya Long Lovely Knit!


What to say?!

Up.side.down.


Why are you standing in my place?

Mitt upp i simsandet tog jag en paus, så jag tänkte klicka in en film till er där Idomin för andra gången gör tricket "be snällt" (lägger huvudet på sned). Lite för hög kant, men någonstans måste man ju börja, tänkte jag.


Måste nog fortsätta ta hand om min virtuella familj nu. Hörs!


2011 - The beginningHej 2011. Skriver fortfarande 2010 automatiskt dock!
Blev inga direkt höjdarebilder på fyrverkerierna igår, om det är något negativt med kameran så är det att den inte har fyrverkerier-inställningen (som min förra systemis hade!). Det fick bli annat än fyrverkerier alltså.
Copyright på bilderna fortfarande, även fast det är nytt år, haha.


RSS 2.0