Them

Vaknade med migrän idag, typiskt! Nu är jag bara yr och har huvudvärk, så det är på bättringsvägen.
Kollade precis på Them, sjukaste rysaren nånsin. Det handlade om ett par som flyttade till ett nytt hus mitt ut i ingenstans och blev "jagade" av några som tände släckte lampor/väsnades och knivskar dem i deras egna hus. De försökte rymma och hoppade ner i ett hål som ledde till gångar i underjorden (med facklor på väggarna, asläskigt!). De tappade bort varandra och där nere träffade paret barn som sprang runt och ville leka, men Lucas & Clementine (paret) var livrädda och barnen blev arga och dödade Lucas. Clem försökte rymma och fortsatte springa i gångarna och såg ljus längst bort i en tunnel, när hon kom fram var det stängsel så hon kom inte ut. Det åkte förbi en bil på vägen utanför stängslet och sen var hon borta - barnen hade kommit ikapp och dödat henne.
I slutet, som var det sjukaste, så var det fyra barn som sprang från skogen på en skolbuss och det kom text som löd: "Fem dagar senare hittade polisen Lucas & Clem's kroppar, mördarna var 4 barn mellan 10 och 15 år unga. Barnens ursäkt till morden var: "De ville inte leka med oss.."
Sjukaste filmen alltså. Slår The Grugde och nog till och med Insidious i psykberättelse! Vill ni veta det absolut äckligaste? Den är baserad på en sann händelse.
Clem när hon kommit fram till slutet av tunneln (vägen) och precis innan hon blir mördad.
Förlåt att jag skrämmer upp er.. Men bilden/filmen ovanför är när hon kollar ut genom nyckelhålet efter Lucas för han skrek, och ja, ni ser ju vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0