För- och nackdelar med mina hästar

Fördelar & nackdelar med Freja. Fördelar är att hon är en otroligt snäll och härlig ponny. Hon är så fasligt personlig och är nästan lite mänsklig! Har aldrig träffat någon personligare och speciellare häst än henne. Går inte att beskriva. Fördel är också att hon känns mycket större att rida än vad hon är (c-ponny). Hon har ett megasteg och är väldigt kort och kompakt.
Nackdelar med Freja är att hon blir sjukt fet på sommaren, och är sneppet intill omöjlig att banta, haha! Och att hon är sån grov häst och är mer en skogsmulla/körhäst än ridhäst.
Fördelar och nackdelar med Idomin. Fördelar är att han anpassar sig så bra. Han går ihop med vem som helst och går med på vad som helst. Han har väldigt lätt att lära sig och tycker det är roligt också. Fördel är också att han är världens bästa ponny, framförallt för att vara shettis!
Nackdelar med Idomin är att han är så liten. Han når upp till ca 103 cm bara, vilket gör att jag är på tok för lång. Han blir också tjock på sommaren (men är betyyydligt lättare att banta än Freja!).
Fördelar och nackdelar med Silver. Fördelar med Silver är att han är en sån underbar ponny. Han kan och gör allt (bokstavligen (dock inriktning till hopp)); hopp, dressyr, trickträning, vara lös/naturlig/NH, terräng, kan vara skogsmulle, promenadhäst och verkligen ALLT. Den största fördelen är att han är så pigg och kry för sin ålder (16 år), han är pigg/nyfiken/alert som en 5 åring men han är erfaren i tänket vilket gör att han tänker snällt och räddar ryttaren om något går snett eller vad det än kan vara. Han är den bästa läromästaren som någonsin kommer existera för han är galet snäll. Man smälter när han kollar på en med sina stora runda ögon och lååånga ögonfransar!
Nackdelar är att han är "gammal". Önskar att han var 7-8 år i alla fall, men han är ju piggare än en 7 åring om jag säger så, haha.
Jag och Silver rider löst.

Kommentarer
Postat av: Fredrika Bergmasth

sv; Nej det var inget speciellt så, jag brukar göra headers till folk (: Du kan väl lägga till mig på msn? bergmasth@swipnet.se :)

2011-06-15 @ 15:42:49
URL: http://fredrikabergmasth.blogg.se/
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-15 @ 16:28:18
URL: http://nojesportalen.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

söt bild :D

2011-06-15 @ 16:38:41
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder! Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu i dagarna har jag även fyllt på med varor, samt sänkt priset på allt!Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

2011-06-15 @ 17:03:43
URL: http://ellensbloppis.blogg.se/
Postat av: christine

2011-06-15 @ 20:34:32
Postat av: christine

ni ser så söta ut när du ligger på honom :3

2011-06-15 @ 20:35:09
URL: http://christinehylen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0