Resultat, CR

Hej igen.
Det vart en lång dag idag. Är nöjd över ponnyn, inte direkt över mig själv men det är ju en annan femma. Trots allt våran första CR/''tävling'' någonsin tillsammans. Han kändes inte alls stel eller stum i kroppen, helt som vanligt. Han hade nog bara lite träningsvärk!

90: Började med en 90 (LC) för att känna på honom och han var väldigt seg och sov nästan när vi skulle rida fram. Men väl när vi hade kommit över 1an så piggnade han ju till om jag säger så, haha. Det gick bra hela rundan, inga snedsteg eller så och jag lät honom mäta avstånd själv för det blir bara missförstånd om jag lägger mig i då. Så en CR på det och en söt liten vit rosett. Även en nöjd Silver och Ida.

100: Vi red en 100 (LB) också bara för att det gick så bra på 90. Han var helt galet het denna rundan och svårt att få honom i normalt tempo, det gick undan kan jag säga! Det fanns inte så mycket att göra för när vi precis skulle över 1an kände jag hur het han var och då är det för sent att "säga till honom" och sakta ner för då bara kör han på. Så det blev att jag försökte hjälpa honom med taxeringen vilket gick åt skogen. Kom fel på säkert 4 hinder, jag manade på honom när han redan hade räknat ut avståndet och då blev det missförstånd så jag hoppade före honom typ, haha, nej men nästan. Och dum som jag är fortsätter jag "hjälpa" honom, eller rättare sagt förstöra så det blev lite kråkhopp några gånger. Det tredje sista hindret kom vi i konstig gångart, trav blandat med korsgalopp och för tätt inpå så ett ner där. Men vi fick rosett ändå, det var han ju såklart värd. Nöjd över Silver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0