Ångeeeeest

Med ångest upp till halsen så ska jag faktiskt sova. Ska i och för sig bli skönt eftersom jag hade hästarna i morse och fick gå upp tidigt, men ändå. Önskar att det var sommarlov. Det kändes faktiskt som det förut.
Går från 08.30-15.10 i morgon men Silver skall faktiskt vila. Han har gått mycket de senaste dagarna. Freja får jag se om jag hittar på något med, tappade suget när hon kastade av mig sist. Orkar verkligen inte kämpa med henne, hon är så himla krävande om man ska kunna lära henne något. Och så får man ändå detta tillbaka. Det känns ju lagomt meningslöst att änns försöka längre, hopplös är hon. Jag blir bara förbannad för hon är så envis och jag är trött på att hela tiden tjaffsa emot för att vinna. Men Freja är ju Freja liksom.

Idomin ska jag bara tricka lite tror jag. Han fick ju sig ett ridpass idag faktiskt. Red honom på vägen hem från paddocken, vi galopperade på skogsvägar och han var jättepigg :D Här är några bilder från det:

Idomin och Silver hälsar över bäcken, haha. Silver hoppade över när han skulle dricka..hehe.

Idomin betade längs hela staketsidan i paddocken. Levde livet helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: Maj

tråkigt med ångest ju :(

2011-04-26 @ 08:12:48
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: Ohh okejs :) Är det inte svårt att hinna med 3 hästar? :)

2011-04-26 @ 09:55:15
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: Ohh okejs :D jaa. Skönt att bo på egen gård!! Det är mina framtidsplaner iaf :D Att få bo på en egen gård med mina hästar. Ska köpa en till om något år har jag tänkt :D

2011-04-26 @ 13:22:08
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: Cornelia

vilken söt liten häst! jag brukar också rida en shettis ibland :Ddom är så härliga!! och man känner sig inte så farligt stor ialalfall inte jag xd

2011-04-26 @ 14:02:58
URL: http://corneliaochgucci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0